субота, 13. август 2011.

ZAVERA

Već duže vreme nagovaram svoju ženu da se pojebe sa nekim drugim. Većina muževa, naravno, ne može da podnese ni pomisao na tako nešto. I sam sam nekada znao da budem i tekako uznemiren ako bih posumnjao da mi žena nije verna. Ali sam, takođe, umeo da ga izdrkam zamišljajući je u toj situaciji.
Vremenom smo naučili da pričamo o takvim stvarima i to nas je oboje uzbuđivalo. Ali u meni se, takođe vremenom, stvorilo ubeđenje da sama priča nije dovoljna i da je pravo uzbuđenje u tome da to stvarno i uradimo. Makar jednom. I počeo sam da je nagovaram. Ona je, u okviru predigre, prihvatala sve i čak me nadmašivala u idejama kako bi se to moglo izvesti, ali bi po obavljenom poslu odbijala i da spomene ono o čemu smo pričali. A ja sam o tome sve intenzivnije razmišljao, ubeđen da je to neophodno da bih ponovo počeo da je doživljavam kao dobru ribu, da bi nam u život unelo novo, nepoznato uzbuđenje, da bi nju nateralo da ponovo počne da se montira i ponaša onako zavodljivo kako je to nekada umela da radi. Nisam naravno bio siguran kako ću to zaista podneti. Istovremeno sa željom, u meni je postojao i realan strah od mogućih posledica, ali sam bio uporan da maštu pretvorim u stvarnost.
Letos, na moru, momak iz komšijske sobe ju je zatekao golu u zajedničkom kupatilu i pokušao da je nagovori na jedno brzo kresanje. Ona ga je, naravno, odbila i sve mi kasnije iznervirano ispričala. Moja reakcija je bila takva da sam je ubeđivao da je trebala da prihvati, da bih ja čak jako, jako želeo da do kraja letovanja to i uradi. Gledala me je zapanjeno. Rekao sam joj da je i pre braka imala toliko frajera da joj ovo ne bi bilo ništa novo. Naljutila se. Sutradan sam je namerno ostavio samu u vreme kada je momak bio u sobi, a ona je odmah dotrčala zamnom i očitala mi bukvicu.
Bilo mi je jasno da to nikada neće svojevoljno uraditi.
Po povratku kući smislio sam plan.
Ima u kraju jedan momak, student, kojeg sam slučajno upoznao i više puta u životu mu pomogao i koji me jako ceni. Živi sam u dvosobnom stanu i često me zove na kafu i piće, a usput se samnom posavetuje o svemu i svačemu. Pričamo o svemu i ja sam, na osnovu nekih njegovih nesmotrenih opaski zaključio da mu se moja žena jako sviđa.
I tako sam mu, uz kafu, rekao:
- Ako želiš da pojebeš moju ženu, nemam ništa protiv.
Prosuo je kafu i sav pocrveneo, pa mucajući počeo nešto da lupeta, ali sam ga prekinuo i ispričao mu svoja razmišljanja. Naravno, zaprepastio sam ga, ali i samog sebe, takvom odlučnošću. Onda sam mu izneo plan kako to da izvedemo.
U okviru tog plana doveo je sledećom prilikom neku svoju fuficu koja mi je popušila, a ja sam napravio nekoliko snimaka mobilnim telefonom.
Njegova uloga u planu je bila veoma važna – trebao je da se nekako izlane pred mojom ženom i navede je da pogleda snimke. Razradili smo nekoliko mogućih situacija, da bi sve ispalo što prirodnije i bez greške.
Zašto sam mislio da će to dovesti do željenog efekta? Pa, kao slobodna devojka nije se libila seksa, a kada smo se zabavljali, znala je da ljubomoru bez problema iskaže tako što će se povatati sa prvim koji naiđe. Od tada je prošlo dosta godina ali, mislio sam, tragovi takve naravi nisu mogli potpuno da nestanu. Hiljadu puta mi je napomenula da se samo zbog potrebe da u braku ostane čista lišava inače prirodno neumerene želje za seksom i da će mi, ako je ikada prevarim, to stostruko vratiti.
Računao sam kao sigurno da će fotografije, u kombinaciji sa malo alkohola, obaviti posao.
Došao je i odlučujući dan. Već sam je pripremio da ćemo uveče otići kod dečka na par sati jer hoće da proslavi položene ispite.
Ranije smo, u toku naših igara pred seks, koristili i njega kao zahvalan lik, u stilu, kad bi se nekako pojebala sa njim, a da se to snima, pa ja to pogledam, pa se u kasnijoj fazi prebacimo na trojku i tako to. Ona je priču prihvatala, uzbuđivala ju je, ali ako bih bilo šta slično spomenuo van seksa, gledala me je kao da sam poludeo.
I sada sam, pred polazak, nabacio nešto u tom stilu. Ona se nasmejala, misleći da sam perverzno raspoložen i da razvijam atmosferu za seks po povratku kući. Da bi me u tome podržala, obukla se kao da se sprema da ga zavede, u usku i kratku crnu suknju, tesnu majcu u kojoj su joj sise štrčale kao besne. Na bose noge obukla je papuče sa visokom štiklom. A kada se još i pažljivo našminkala i izašla pred mene, ostao sam bez daha. Znajući šta će se desiti, obuzela me je drhtavica i iznenadan napad bolesne ljubomore. Za malo da odustanem od svega. Pomislio sam: „vidi je, zar sam poludeo da je dam drugom“.
Međutim, oćutao sam i prosto mehanički produžio sa planom, kao da sam programiran.
Početak večeri je bio standardan. Pored mog izabranika tamo su bila još dva mladića i, što me je neprijatno iznenadilo, ona mala pušika.
Popili smo po par pića, što je nju brzo uhvatilo. Dobila je neku energiju i potpuno se uživela u ulogu zavodnice, bljeskanjem svojih butina dovodeći mladiće do pucanja. Pravila je kojekakve aluzije, što joj je i inače običaj i po čemu bi onaj ko je ne poznaje zaključio da se daje bez problema. Mladići nisu znali gde da gledaju, da li u noge, da li u sise, a njeni ponekad i prosti komentari su ih verovatno izbezumili. I da nije bilo mog plana, ovo bi bilo dovoljno da me napuni perverznom energijom. Sada sam, potpuno neočekivano, sedeo kao prikovan za fotelju i samo su mi, kao blicevi, kroz glavu proletale zamišljene scene nje kako se jebe sa svakim od njih pojedinačno. Više uopšte nisam bio siguran da li zaista hoću to što sam do skora bio siguran da želim. Nekoliko puta za malo da ustanem, zgrabim je za ruku i odvučem je kući na dobro jebanje. Ali, oklevao sam, odlagao, sve dok neko nije predložio kafu, a ona se, kako sam i očekivao, javila da to izvede. Htedoh da signaliziram domaćinu da se ne mrda, ali on pođe za njom kao po komandi, ne pogledavši na moju stranu. Čak se pridigoh da krenem za njim, pa ponovo sedoh, potpuno rastrojen. I uplašen.
Pet-šest minuta kasnije, ušla je u sobu i zatražila mi mobilni da pošalje poruku, jer ona nema kredita. Pokušah da joj ulovim pogled, ali me je ona vešto izbegla i vratila se u kuhinju.
Pretrnuo sam. Gledao sam ona dva mladića koja su se nešto šalila sa pušikom, razmišljajući koliki li su im kurčevi. Ja sam isplanirao da budu još dvojca, da odmah idemo na više njih, ali sada me je, međutim, uhvatila panika.
Vrata su se ponovo otvorila a ona ušla, prišla mi i sagnuvši se, hladno rekla:
- Izađi iz sobe.
Nikada ranije nije imala takav pogled. Iz njega se ništa nije moglo pročitati, samo mrak. Ustao sam i bez reči pošao u kuhinju. Zatvorila je vrata zamnom.
Na stolu je stajao moj mobilni, sa slikom koju sam hteo da vidi. Dečko me je na kratko proučio pogledom, pa onda i on ušao u sobu.
Ostao sam sam u kuhinji. Seo sam i drhtavom rukom zapalio cigaru. Iz sobe se čula muzika, ali ne i žagor glasova. Povukao sam nekoliko dimova do dna pluća, pa polomio cigaru u pepeljari, prišao ključaonici i provirio.
Ona je, pod prigušenim svetlom, igrala samo u majci, bez suknje i gaćica. Igrala je samo za sebe, uvijala kukovima, prelazila rukama preko butina, dupeta, između nogu. Njeno poprilično, belo dupe, bljeskalo je u tami. Momci su sedeli kao hipnotisani.
Onda je prekinula igru i pošla u stranu, gde je nisam video. Požurio sam po stolicu, doneo je do vrata i sa nje pogledao kroz staklo iznad vrata. Ugledao sam je kako kleči pred jednim od momaka, glave uronjene u njegovo krilo. Pušila mu je kurac.
Momak je svršio za deset sekundi.
Ladno je progutala i premestila se na drugog, koji ju je čekao već spremnog kurca, značajnih dimenzija. Uzela ga je u usta i počela da pomera glavu gore-dole ali je momak ubrzo uhvati za ruku, podiže sa poda pa položi poleđuške na stočić. Ona spremno raširi noge, dižući ih visoko. Momak opkorači stočić, postavi joj glavić na ulaz i uvuče ga jednim odmerenim potezom, na šta ga ona obuhvati nogama i navede da polegne na nju. On joj zadiže majcu i uhvati za sise i poče da ih stiska i da je jebe u brzom ritmu. Odgovorila je glasnim ječanjem svaki put kada bi njegovo dupe poletelo napred. Stisnula ga je nogama i nabijala se odozdo, a on je nasrtao otvrdlim mudima na njeno dupe, nabijajući joj iz sve snage. Onda se samo ukočio, zariven u nju nekoliko dugih trenutaka, još je nekoliko puta nabo mnogo blažim potezima i najzad je pustio.
Munjevito sam uklonio stolicu. Ona sekund kasnije izađe iz sobe, gola, i ode u kupatilo, i ne pogledavši me.
Jedva sam zapalio cigaru, toliko su mi ruke drhtale. Sipao sam piće i iskapio ga jednim gutljajem. Nisam bio u šoku – moje stanje je bilo još gore. Sav sam se tresao, nesiguran da li se sve ovo stvarno dešava. Student se pojavio iz sobe, crven u licu i čudnovatim glasom me upitao da li sam u redu. Jedva sam progovorio i iz stisnutog grla iscedio neki potvrdan odgovor.
Utom je ona izašla iz kupatila i stala pred nas. Gledala me je, a u pogledu joj se videla mešavina tuge i besa.
- Jel ti bilo lepo dok ti je pušila? – glas joj je bio kao tuđ.
Nešto sam zamucao, ali me je ona izignorisala i obratila se mom saučesniku:
- Dođi ovamo – pa pošla u dnevnu sobu. Zastala je i dobacila mi preko ramena – Dođi i ti.
Pošao sam za njima na drvenim nogama. Pokretom ruke je pozvala fuficu i uputila se u spavaću sobu.
Krevet je bio u neredu. Jednim potezom je svukla zgužvanu posteljinu, popela se gore i legla na leđa, raširivši noge.
- Dođi... – rekla je dečku.
Pogledao me je, a ja slegnuh ramenima i on neodlučno zakorači na krevet.
- A ne, pa nisi se skinuo. – opomenula ga je šaljivo, gledajući u mene. Pogled joj je sada bio nedokučiv, ali sam imao utisak da je posle prve, besne reakcije, sada počela da uživa u situaciji.
Skinuo se u sekundi. Kada je svukao gaćice, ispade napet i nabrekao kurac, koji je prosto pulsirao od želje.
Ona mu mahnu da joj priđe, uhvati ga za palicu i privuče licu. Noktima je blago prešla od korena prema vhu, iz neposredne blizine gledajući u njegov jarko crveni, vlažni glavić, a onda ga polako i sa uživanjem olizala. Vrhom jezika ga je golicala po obrubu i pukotini, noktima ga blago češkajući po otvrdlim mudima. Momak se trzao, ali je izdržavao. Nije bio neiskusan i umeo je da se suzdrži.
I on se aktivirao. Stavio joj je ruku među raširene noge, pomazio je po usminama, po klitorisu, prevlačio prstom po vlažnoj pukotini, lagano je stiskao i masirao, pa zavukao srednji prst u vrelu rupu.
- Aaah...- otelo joj se. Za trenutak je zastala, pa počela još predanije da ga liže, od glavića do muda, uvijajući se da bi dohvatila svaki deo. Noge je još više raširila, pridižući malo kolena, omogućivši mu da je celom šakom drži za pičku i brzim pokretima masira i nabija joj prst. Šaka mu je bila vlažna od njenog lučenja i on joj jednim mokrim prstom pritisnu čmar, prodirući malo unutra.
Zastenjala je i glasom promuklim od uzbuđenja rekla onoj fufici:
-Idi i puši mu. – glavom je pokazala ka meni, a zatim halapljivo uzela glavić u usta i počela da ga sisa. Momak ju je još jače stisnuo za pičku. Ona ga je držala za kurac i sisala mu, a on joj je vredno radio po klitorisu i rupi. To je trajalo možda pola minute dok mu nije naredila:
- Jebi me.
Dok mi je fufica petljala oko šlica, fascinirano sam gledao kako joj se namešta između široko razmaknutih nogu, kako držeći kurac u ruci glavićem masira njene usmine i klitoris, pa ga namešta u centar i počinje polako da ga uvlači, santimetar po santimetar. Imao je dosta santimetara, ali joj ga je ugurao do kraja, dok je ona pod njim drhtala od slasti i glasno stenjala. Onda se on udobno namesti, uhvati je šakama za sise i poče da je jebe odmerenim ritmom.
Znao sam da odranije mašta o tome, a scene u dnevnoj sobi su ga sigurno silno uzbudile. I sada je, kada mu je pala šaka, želeo da je izjebe tako da kroz to jebanje iživi svu nakupljenu želju, da uživa u svakom uvlačenju i izvlačenju kurca, da joj ispita svaki milimetar unutrašnjosti pičke. Šakama joj je čvrsto stiskao sise, metodično je jebući, kao da namerava da je jebe do sutra.
Kurac mi se najzad našao u ustima one kurvice. Gledao sam svoju ženu kako maše nogama, gola ispod mladića koji je jebe sa očiglednom uživanjem, tako da sam, čim mi se glavić našao na toplom i vlažnom, svršio prskajući kao vulkan. Ona se iznenađeno trgla tako da sam je isprskao po licu, ali su moje oči bile prikovane za par na krevetu. Jasno mi je bilo zašto ju je dečko tako krvnički prikovao za krevet, ali me je ona iznenadila, jer se jebala sa tako očiglednom uživanjem, tako se migoljila pod njim, vezavši ga rukama i nogama za sebe, puštala glasne zvuke uživanja i vrtela dupetom pod njegovim kurcem kao da je ceo život čekala na ovo jebanje.
Odgurnuo sam onu malu i ustao, zakopčavajući šlic. Zastao sam na vratima i još jednom se zagledao u par isprepletanih nogu između kojih se komad mesa zabadao u pičku iz koje su cureli sokovi. Oslušnuo sam škripanje kreveta, stenjanje i uzdahe i izašao iz sobe.
Ona dva magarca su još bila u dnevnoj sobi. Možda su očekivali nastavak. Preneo sam im da ima je drug poručio da je poželjno da odu kući. Seo sam, zapalio cigaru i natočio piće. Ispio sam čašu, pa drugu, pa natočio treću, a oni su tek onda izašli, terajući pred sobom onu fuficu, i otišli u kupatilo.
Posle nekog vremena, ona je došla i, onako gola i još mokra, čučunula predamnom. Gledala me je pravo u oči, i osmehnula mi se:
- Ispričao mi je, u kupatilu, o čemu se ovde radi.
Hteo sam nešto da kažem, ali me je preduhitrila. Brzo me je raskopčala i svukla. Naterala me je da se prebacim na trosed, pa se i sama popela i, klečeći, uzela moj omlitaveli kurac u usta. Sisala ga je nežno i senzualno, kao starog prjatelja. Gledao sam je, u poluležećem stavu, onako natrćenu, kako ritmički pomera glavu i polagano njiše dupetom, osećajući njene prste na mudima. Ukrutio mi se. Onda sam spazio da moj drugar stoji u dovratku i posmatra scenu, sa kurcem ponovo u erekciji. Nije rekao ni reč, samo joj se prišunjao otpozadi, kleknuo na trosed i polako joj uvukao.
Osetio sam njen vruć dah na kurcu, dok joj je ulazio. Zastala je sa sisanjem, a onda ju je njegovo guranje navuklo na moj kurac. Skoro da me je primila do krajnika. Kako ju je uhvatio za bokove i počeo sporo da je njiše napred-nazad, tako je usnama klizila po mom kurcu. Ispunjenih usta ispuštala je neke neartikulisane zvuke, a kada je on počeo jače da navaljuje, šljepkajući bedrima o njeno dupe, naglo ga je odgurnula dupetom i ispustila mi kurac iz usta, pa se okrenule na leđa i uhvatila me čvrsto za jaja. On je krenuo da odmah legne na nju, ali ga je zaustavila stavivši mu stopalo na grudi.
- Čekaj... Polako. Hoću da se jebem bez žurbe.
Uhvatila me je rukom za kurac i primakla ga u ustima, počevši da ga gricka, gledajući me odozdo svojim kurvinjskim očima. Jednu nogu je podigla na naslon troseda, a drugu na mladićevo rame. On je dohvatio jastučuć i podmetnuo joj ga pod dupe, podižući joj pičku u vis, pogladio je po mokrim dlačicama i polako uveo glavić u rupu. Osećajući njene zube gledao sam kako joj dugačak kurac polako zaranja u pičku sve dok im se stidne dlačice nisu spojile, pa onda lagano klizi napolje, pa opet sporo unutra. Sad je počela da mi sisa, žmureći i mrdajući bokovima, a mali ju je uhavtio za članke na nogama, potpuno je raskrečio i zario joj se naglim pokretom. Jeknula je i blago me zagrizla. Držeći je onako raširenu počeo je da je jebe u bržem ritmu. Klatila se ispod mene jedva uspevajući da me zadrži u ustima.
Nisam više mogao da izdržim. Ispustio sam spermu u njena usta, polako ga izvukao i premestio se na fotelju, ostavljajući ih da se jebu.
Sedeo sam i gledao do juče nezamislivu predstavu: moju ženu ispod mladog jebača, koji se ispružio po njoj, gnječeći joj sise i nabijajući joj kurac u opakom ritmu. Njene punačke noge su ga obgrlile oko bokova, petama mu pritiskajući slabine. Trosed je škripao, a oni dahtali kao životinje. Nisam odoleo, premestio sam se na drugu fotelju odakle sam imao direktan pogled na kurac koji u brzom ritmu ulazi i izlazi iz pičke moje žene. Mišići njegovog dupeta i butina su se grčili i zatezali, a ispod njih se meko i podatno meso moje žene belelo i podrhtavalo u sladostrašću.
Trajalo je sigurno još desetak minuta, pri čemu se meni ponovo podigao. Kada je najzad završila, pošao sam za njom u kupatilo i na brzinu je naguzio presamitivši je preko kade.
A to nije bilo sve od kurca što je dobila do jutra.

By Axel

4 коментара:

  1. Анониман24. март 2013. 13:30

    kakva prica objavite novu

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман6. мај 2014. 08:41

    Super prica, zeleo bih i moju da vidim u toj situaciji

    ОдговориИзбриши
  3. Kakva dobra prica, kako ;covek pise, svaka cast.......

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман21. мај 2014. 03:36

    Skoro identično se je dogodilo meni, s tom razlikom da mi je poslije njenih nekoliko orgazama sa dečkom zatražila da joj ližem macu

    ОдговориИзбриши