субота, 13. август 2011.

OSTVARENA MAŠTANJA



Posle mnogo meseci, čak godina, najzad su našli vremena i načina da izadju uveče. Izašli su kasno i otišli na splav u blokovima.
Opuštena atmosfera i piće su im izuzetno prijali. Dugo sebi nisu pružili mogućnost da se opuste i sada ih je najobičniji izlazak, kakvom nekad ne bi pridali posebnu pažnju, naprosto raskravio i otvorio im začepljene ventile. Uz piće su razvijali razgovor o svemu i svačemu i postepeno, neprimetno, zalazili u oblast kojoj odavno nisu posvetili bitniju pažnju – skrivene maštarije. To za njih nije bila novost, nekada su njihove intimne priče znale da budu izuzetno žestoke, ali posle veoma duge pauze koju su napravili, sada im se činilo kao da iznova otkrivaju tu zabranjenu oblast. Nekako se, sticajem životnih oklonosti, i deo seksualnog života koji se smatra uobičajenim, pretvorio u povremeno izvršavanje obaveze, tek da se ispuni forma. Tim su pre, sada, u ovom trenutku, svoju ponovno stečenu slobodu doživljavali kao pravo otkriće. Zagrevali su se veoma brzo i već posle drugog pića bilo im je jasno da moraju otići kući i priči dati završetak kakav zaslužuje.
Krenuli su kroz blok, namerno ne žureći, uživajući u ponovno stečenoj slobodi i odlaganju slatkog završetka večeri. Nisu mnogo pričali, pokušavajući, svako na svoj način, da održe i prodube naboj koji se u njima javio.
Dok su prolazili pored zgrade iz koje se, sa nekog od viših spratova, čula glasna muzika, ona naglo zastade.
Čekaj,- rekla je, zagonetno ga gledajući. – Imam sjajnu ideju.
Kakvu?- upitao je, iskreno iznenadjen.
Ja ću otići gore, to je, čekaj da vidim, peti sprat, i upašću na žurku. A ti ćeš me čekati ovde, recimo, sat vremena.
Ne razumem... Šta hoćeš time da kažeš?
Kako ne razumeš? Nećeš znati šta ja gore radim, kapiraš? Izludećeš za tih sat vremena. Kad dodjemo kući, tucaćeš me kao nikad u životu.
A... Razumem, razumem.
Godinama smo pričali o takvim stvarima, maštali. Hajde da sad stvarno napravimo
neki korak u tom pravcu- rekla je i krenula ka ulazu.
Čekaj!- uhvatio je za ruku. – Ne misliš valjda stvarno da...
Šta? Reci!
Pa, znaš.
Šta? Da se pojebem sa nekim?
Pa na primer to.
Baš si smešan! Pa u tome i jeste stvar. Nećeš znati šta ja gore radim.
Istovremeno su mu se osušila usta i ukrutio kurac. Osetio je mešavinu straha i snažnog uzbudjenja.
Stani malo. Reci mi, stvarno, šta misliš da uradiš?
Šta si se sad uplašio? Pa zar nisi stalno pričao koliko te uzbudjuje pomisao da me neko
drugi jebe?
Znam, znam, pričao sam, samo si me iznenadila, u redu? Ozbiljno, šta stvarno misliš da uradiš?
Prišla mu je i naslonila se na njega, nežno ga hvatajući za izbočinu na pantalonama.

Pa dobro, ako bih popila piće i pomazila se sa nekim, da li bi to bilo strašno?
Ne bi. Osim… Kako to misliš, pomazila­?
Jebo te, jesi li ti glup? Da ga pustim da me hvata za sise, za pičku, a ja njega za kurac. Je li to
dovoljno precizno?
Uredu, uredu. To ne bi bilo strašno. A pušenje?
Šta sa pušenjem?
Da li bi mu pušila?
Ako mu popušim? I pustim ga, na primer, da mi poliže? Da li bi ti to preživeo?
Bih! – Hrabro je odgovorio, mada su mu kolena klecnula kada je ona to tek tako izgovorila.
Misliš?
Mislim.
Dozvolio bi da stavim tudji kurac u usta? Ne bi umro od ljubomore?
Pa sad... Ali, ako smo toliko puta pričali o tome, zašto da ne uradimo makar deo?- Sada je on počeo da hrabri i sebe i nju.
Okrenula se i pošla rema ulazu, ali ju je on opet uhvatio za ruku.
Šta je sad?
Ne bi se valjda jebala sa njim?
Pa šta i ako se jebem? I o tome smo pričali, sećaš se? Koliko si puta opisivao takve scene dok ti ja pušim?
Znam, ali to... Tek tako, odjednom... Nismo se ništa dogovorili.
Takve stvari se i rade tako, odjednom. Ipak si ljubomoran.
Bilo bi čudno da nisam. To bi značilo da mi nije ni stalo do tebe.
Nasmešila mu se i strastveno ga poljubila.
Ne brini. Neću ići dotle. A verovatno ničega neće ni biti. Uopšte i nije u tome stvar, da ja sad zaista nešto konkretno uradim. Stvar je u neizvesnosti koja će te gristi, a kod mene... Pa, recimo, sazananje da sam to zaista mogla da uradim
Uzvratio joj je poljubac, pustio je da krene, pa iznenada pošao za njom.
Stani! Pa mi ni ne znamo ko je to gore. Šta ako su neki kreteni, pa te siluju?
Opusti se. Nisam ja glupa. Zamišljaj šta se dešava, pa da trčimo kući i da se tucamo.
Popela se liftom i po buci lako pronašla odgovarajuća vrata. Usput je smislila šta će reći, a da to bude šarmantno i nenapadno.Ako je odbiju, još bolje. Sešće na stepenište, popušiti nekoliko cigara i sići sa uzbudljivom pričom. Dok je zvonila, već je bila sigurna da je to i najbolja ideja. Odmah je sklonila prst sa zvona, sigurna da je od glasne muzike niko nije ni mogao čuti, i krenula ka stepeništu.
Na njeno iznanadjenje, vrata su se otvorila.Okrenula se i suočila sa dečkom od šesnaest-sedamnaest godina, koji je zatvorio vrata za sobom i upitno je gledao. Mršav i visok, malo dužeg nosa, delovao je nekako zaplašeno i nesigurno i ona se podsmehnu u sebi razgovoru koji je do malopre vodila sa mužem. Zamislivši sebe na dečijoj žurci, pa još u onakvom kontekstu, gotovo da se glasno nasmejala.
Izvolite – sav se pretvorio u znak pitanja.
Stanujem u zgradi prekoputa, - snašla se u trenutku. – Moram da te opomenem da stišaš muziku, deca ne mogu da mi zaspu. Inače ću morati da zovem policiju.
Dečko ravnodušno slegnu ramenima.
Izvinite, gospodjo, ali nisam ja kriv. Ja samo dočekujem goste. Morate to reći mojoj sestri.
Već se smorila od ove situacije, kajući se zbog glupih ideja, i sada već nije morala da glumi nervozu kada je odsečno upitala:
Gde je ona?
U dnevnoj sobi, osim ako ne povraća po kupatilu.
Kao dokaz, on otvori vrata i pokaza rukom kroz hodnik, verovatno u pravcu dnevne sobe.
Sada je morala da odigra ulogu do kraja i ona, glumeći bes, promaršira pored njega. Tek na domak dnevne sobe setila se da je obučena za izlazak, u crni bodi, kratku, pripijenu suknjicu i cipele sa visokom štiklom, što baš ne odgovara slici iznervirane mame, i poče da se oseća pomalo nesigurno. Neprijatnost koja se pojavila pojačavao je i instiktivni osećaj da je momak pažljivo odmerava gledajući je otpozadi i procenjujući sve na njoj, od oblih listova, preko bujnih butina i ispupčenog dupeta, do struka, malo popunjenijeg posle trudnoća. Ipak je hrabro koraknula u dnevnu sobu.Unutra je vladao mrak isprekidan bljeskajućim svetlima koja su više ometala nego omogućavala da se bilo šta razazna. Pokušala je da izbegne bljeskove svetla i gotovo zažmurivši zagledala u mračne ćoškove, tražeći dečkovu sestru, tako da se prosto trgla kada se upalilo slabo svetlo na lusteru, a muzika bitno smanjila jačinu.
Obuhvatila je sobu jednim pogledom i utvrdila da se u njoj nalazi još četiri, pet klinaca. Već je htela da glasno protestvuje što sestra nije tu, kada se klinac oglasi tik iza nje, maltene uz njeno uvo, nateravši je da poskoči od iznenadjenja i straha.
Društvo, ovo je moja komšinica koja mi je obećala poklon za rodjendan. Malo je matora, ali je, kao što vidite, dobra riba. Obećala mi je striptiz, pod uslovom da njen muž ne sazna. A mi nikome nećemo reći, nismo ludi.
Dok se munjevito okretala prema klincu začula je za sobom nekoliko iznenadjenih uzvika. Muzika se ponovo pojačala.
Šta to lupetaš!- razdrala se na njega, gledajući ga odozdo. Bila je za glavu niža.
Slušaj,- obratio joj se smirenim tonom.- Možeš da radiš ono što ti kažem ili da dobiješ batine, pa da opet radiš ono što ti kažem.
Zapanjeno ga je pogledala. On je nju gledao pravo u oči, a pogled mu nije bio ni naivan ni bezazlen. Kako je samo mogla tako da se prevari, da za njega pomisli da je dete. Postalo joj je jasno da situacija nimalo nije šaljiva i ona reče pomirljivim tonom:
Pusti me da idem i niko neće saznati za ovo.
Pustiću te kad obaviš ono što želim.
Muž me čeka na ulazu.
Misliš da me je briga?- podsmehnuo joj se. -Vrata su blindirana, zaključana, niko ne može ni da udje ni da izadje dok ja ne kažem.
Zbog glasne muzike morali su da viču jedno drugom na uvo. Na kraju svake rečenice on bi je liznuo ili gricnuo za uvo, po vratu, očigledno igrajući se sa njom. Ona se stresala i ježila, ali je nastavljala sa diplomatijom.
Starija sam od tebe najmanje duplo. Ovo što radiš nije lepo i jako je glupo.
Jeste, stara si ko moja keva, ali meni ti baš odgovaraš.
Pusti me, molim te, budi razuman.
Baš me pali kad me moliš.
Shvatila je da je u klopci. Ne može da beži, ne može da utiče na njegov razum ili emocije. Mali dobro zna šta radi i to mu se svidja.
Ako odmah ne prekineš, sutra će ti ovde biti policija. Šta misliš šta će ti otac reći kada sazna za ovo?
U čemu je problem? Jesam li te kidnapovao? Ne... Ušla si ovde nepozvana, polugola i počela da zavodiš maloletnike. Ko će završiti u policiji? Ja ili ti? Uzgred, moj otac je advokat, i to poznat. Vadio me je i iz težih situacija.
Dobro, šta hoćeš od mene!- viknula je, već sasvim očajna.
Najzad prelazimo na posao- podsnevao joj se. –Evo šta. Popećeš se na onaj stočić i polako ćeš da se skidaši. Pazi, polako i da bude uzbudljivo. Hoću da se uvijaš, onako, kurvanjski. Kad budeš gola, nastavićeš da se uvijaš, da igraš, i hoću da se maziš, svuda, razumeš. Da kružiš dupetom, da se stiskaš za sise i da trljaš ribu. Kad ti budem rekao, ti ćeš da se spustiš na sve četiri, da možemo da te drpamo, a meni ćeš da popušiš. Ipak mi je rodjendan, valjda treba da dobijem poklon.
I to je sve?
Šta bi ti još htela?
Nećete me silovati?
Pa, dosad smo već mogli, zar ne?
Razmišljala je nekoliko trenutaka. Ako mali ne laže, proći će sa jednim pušenjem i malo vatanja za dupe. Prošla bi jeftino, ako bi ostalo na tome. Neko drugačije rešenje jednostavno nije videla. Ovo su sve klinci, svršiće čim je vide bez gaćica. Sve bi moglo da se završi već za petnaestak minuta.
U redu.
Okrenula se i pošla prema stočiću. Dok se penjala na njega, muzika se promenila. Ova je imala sporiji ritam, pulsirajuć, nekako primitivno erotičan. Uspravila se i za trenutak zastala, ošamućena onim što joj se dogadja, a onda zažmurila i pokušala da ne misli ninašta drugo osim na ritam, koji je podsećao na otkucaje uzbudjenog srca. Počela je da se pokreće, neodlučno i pomalo trapavo, da kruži bokovima i da se uvija, pomerajući šake po telu. Osećala se glupo, svesna da stoji na stolu pred zabalavljenim klincima, a onda je pomislila kako su im svima kurčići dignuti već od samog poglada na njene bele, oble noge, koje se pred njima pomeraju, i od te pomisli i njoj se stomak uzbudjeno zgrči a izmedju nogu poče da se širi toplota. Instiktivno se strastvenije zanjihala i mazno pomilovala po grudima. Osetila je da su joj se bradavice ukrutile i gotovo se nasmejala sebi i svojoj reakciji, ali se, svejedno, sve jebozovnije uvijala, njihala kukovima i trljala butine jednu o drugu.
Neko je gotovo histerično povikao:- Skidaj se!, a ona poče da se miluje po butinama, pa po dupetu, zadižući pomalo suknju, i ruka joj konačno skliznu i medju noge. Od tog dodira prodjoše joj srsi, a medjunožje se momentalno ovlaži. I ne razmišljajući šta radi, otkopčala je suknju koja skliznu niz noge, ostavljajući je samo u crnom bodiju. Njeno poprilično dupe je sada bilo u velikoj meri otkriveno, kao i sočne, bele butine, čega je bila potpuno svesna, kao i činjenice da je gleda pet-šest pari zacakljenih očiju. Uvek je bila pomalo egzibicionista i ova ju je situacija sve više uzbudjivala, tako da joj ruka prosto iz potrebe krenu medju noge i prsti potražiše klitoris. Već od prvog dodira našla se na granci orgazma. Malo je razmakla noge i otkopčala bodi da joj ne bi smetao, a on se podiže, otkrivajući joj dupe u potpunosti. Zaronila je rukom medju noge, po vlažnim dlačicama i vrelom mesu i počela da se trlja, istovremeno žustro vrteći golim dupetom. Muzika nije mogla da prikrije nekontrolisane uzvike i sočne komentare, što ju je dodatno motivisalo – iako je uvek važila za dobru ribu, sigurnost joj nije bila jača strana. A otkada joj stomak više nije ravan i zategnut, a grudi i butine nemaju nekadašnju čvrstinu, nesigurnost se pojačala. Saznanje da njeno golo telo i dalje ostavlja snažan utisak uzbudilo ju je više od svega i ona, u zanosu, jednim pokretom svuče bodi preko glave, uhvati se za obilne grudi i bestidno zavrte kukovima, njišući pičku i svu ostalu golotinju pred zanemelim klincima.
Nečija šaka je stisnu za list – klinac joj je davao signal.
Poslušno se spustila na kolena i dlanove i našla se licem pred dečkovim kurcem u punoj erekciji. On je uhvati šakom za bradu i primače joj kurac ustima, a ona razmače usne i primi ga unutra. Blago ga je ugurao par santimetara, pa lagano nazad, i nastavio na isti način, očigledno znajući šta radi. Ona poče pošteno da ga sisa i jednom rukom ga nežno uhvati za muda, da bi ga što ranije dovela do orgazma.Gotovo odmah počeše da je dodiruju šake svuda po telu – stiskale su je za butine, stomak, sise, jedna joj šaka zagrabi pičku i snažno je steže, pa joj ugura prst i poče da ga uvlači i izvlači. Nagurali su se oko nje, većina je bila gola, i grabili je kao da su gladni. Onaj s’prstom je baš navalio, gurajući je prema dečkovom kurcu koji je upadao sve dublje i počinjao da je guši. Nečiji vlažan kurac joj se trljao o butinu.U jednom momentu prst nestade da bi joj se već u sledećem trenutku u pičku zabilo nešto mnogo deblje i to svom dužinom odjednom. Bila je već sasvim podmazana i primila ga je bez problema, ali ju je saznanje da je striptiz sa pušenjem prerastao u jebanje, sasvim otreznilo. Panično je pokušala da se otrgne, ali ju je ovaj spreda čvrsto držao za glavu, a onaj otpozadi još čvrće za bokove i obojca su pumpala bez zastoja. Ona poče da se guši i u strahu zgrabi dečka noktima za butine. On odskoči, i besno ciknu na onog otpozadi: - Šta to radiš! Ako će neko da je jebe, onda ću to da budem ja! Puštaj je, odmah!
Onaj otpozadi još nekoliko puta zabode kurac i isprska je spermom po dupetu.
Evo ti je, pa je jebi!
Mali je uhvati ispod miški i povuče sa stola, nimalo nežno je obarajući na pod, pa leže na nju,
pokušavajući da joj ga ugura. Ona stisnu butine i kurac mu bezuspešno skliznu preko njenog stomaka. Besno ju je gledao sa razdaljine od nekoliko santimetara, a u očima mu se videlo ludilo.
Raširi noge, jebem ti mater!
Ona ga pljunu.
Šta si obećao, govnaru mali!
On joj gurnu ruku medju noge i uskliknu:
Pa ti si vlažna...
Besni izraz mu nestade sa zajapurenog lica.
Neću na silu da ti ga guram, ne, ne. Ti ćeš sama da ga staviš i još da moliš da te jebem.
Šta lupetaš, kretenu!
Uzbudjena si, kurvo, još dok si se skidala videlo se koliko voliš da se karaš. Šta sad izigravaš?
Ionako ćemo te jebati.
Gledala ga je razmišljajući o situaciji. Leži gola, na podu, okružena kurčevima u erekciji. Ne treba
biti vidovit pa sagladeti naredne dogadjaje.
Ona polako rašri noge, očekujući divljačko ubadanje, medjutim, dečko ga blago prisloni na ulaz i
ugura samo glavić, lagano ga izvuče, ponovo ga ugura, ovaj put do kraja, pa stade, duboko u njoj, gledajući je u oči. Opet ga izvuče i potom poče da je jebe laganim ritmom stiskajući joj, istovremeno, šakama sise. Ona je gledala nekud u stranu, ljuta na svoje telo koje je počelo da se budi.
Mali je najednom skratio pokrete,opet počevši da je jebe samo glavićem, pokušavajući, istovremeno, da joj okrene lice prema sebi. Nije želela da ga gleda, a ovaj način jebanja poče da joj stvara nervozu. Njena pička je sama od sebe žudela da bude popunjena i ona trznu karlicom na gore, nabadajući se. Dečko se brzo povuče, ostavljajući opet samo glavić u igri. Ona pokuša da ponovi manevar, ali je on bio na oprezu.
A, ne, moraš da me zamoliš.
Štada te molim? – prasnula je.
Da te jebem.
Pa dobro, jebi me .
Ne, ne, reci: molim te, jebi me, ponavljaj to glasno. I gledaj me u oči.
Molim te, jebi me – gledala ga je u oči i ponovila molbu više puta, svaki put sve iskrenije.
Dečko trznu nekoliko puta i napravi joj na stomaku baricu tople sperme. Brzo se podigao, a ona ostade da leži raširenih nogu, osećajući čudnovato razočaranje.
Ko će sledeći – čula je klinca.
Ja ću, ali prvo da se opere – taj koji se javio uhvati je za ruku i pomože joj da ustane, a zatim
je povede prema kupatilu. Pre nego što je zakoračila u kadu, ona se okrete prema njemu i zamolu ga:
Izadji, hoćeš li?
On je baš izgledao kao klinac, nizak i mršav, plavih očiju i neuredne kose. Stidljivo se osmehnuo i
pocrvenevši rekao:
Sačekaću pred vratima.
Imala je potrebu da se tušira satima, ali je znala da će ih unervoziti ako se duže zadrži, tako da je uz uzdah ugasila tuš, nabrzinu se istrljala peškirom i izašla pred malog, koji se zadivljeno zablenuo u njeno oblo, golo telo.
Na korak iza njega stajala su još dvojca.
Ajde svi odjednom da je jebemo – povika jedan.
Mali neočekivano agresivno odbrusi:
Prvo ću ja sam, a vi posle kako hoćete. – uhvati je za ruku i povede u spavaću sobu.
Sela je na ivicu bračnog kreveta i posmatrala malog kako se užurbano svlači. Noge su mu bile mršave i gotovo bez dlaka, ali kada je svukao gaćice, iskočio je popriličan kurac u koji se iznenadjeno zagledala.
Mali je gotovo zamoli:
- Lezi na krevet. – Gledao je nekud u stranu.
Tebi je ovo prvi put.- iznenadila ga je pitanjem, a on pocrvene.
Jeste. – promucao je.
Umesto da legne, ona mu pridje, kleknu ispred njega, jednom rukom ga blago uhvati za otvrdla jaja, a drugom za koren kurca. Ovako iz blizine izgledao je još veći, nesrazmeran u odnosu na njegovo telo. Obuhvatila ga je usnama i počela da mu sisa glavić. Mali zastenja i pokuša da ga izvuče, bojeći se da će svršiti, ali mu ona ne dozvoli da se izmakne i nastavi još desetak sekundi u istom ritmu, posle čega joj se usta napuniše spermom. Ona je proguta i nastavi da sisa, češkajući ga po jajima, i kurac mu posle minut ili dva ponovo otvrdnu. Tek ga je tada pustila i legla na krevet, šireći noge.
Mali je otvorenih usta gledao u belo meso butina i crveni otvor, obrubljen crnim dlačicama, koji se vlažno presijavao. Kurac poče da mu pulsira,
Dodji...- Iznenadila se promukloj nijansi u svom glasu i za trenutak se osetila krivom što se napalila na dete, a onda je osetila kako veliki kurac tog deteta bezuspešno traži ulaz u njenu pičku i rutinskim pokretom ga navela na pravi put.
Osetivši vrelinu oko glavića mali nagonski gurnu iz sve snage i navali na nju praktično je satirući pod sobom. Ona mu, šumno ispustivši dah, zabode nokte u mršavo dupe dok su joj se noge, kao po komandi, raširile i poletele u vis.
Polako, - zastenjala je. – Moraš biti nežniji. Ne žuri.
Mali odmah uspori ritam. Uvlačio ga je i izvlačio polako, popunjavajući je kako odavno nije bila popunjena. Osećala se neobično, odviknuta od takvih dimenzija, ali joj je uzbudjenje ubrzano raslo. Osetila se istinski jebanom i kočnice joj potpuno popustiše. Kada mali pokuša da je poljubi u usta, ona po navici okrenu glavu, ali se onda predomisli i preuze inicijativu, uguravši mu jezik u usta. Potpuno zagrejana, počela je da se jebe celim svojim bićem, uvijala se i nabadala, stiskala ga za dupe, veslala nogama. Zamaglilo joj se pred očima, a sluh joj se prigušio, tako da je sopstvene neartikulisane uzviku čula kao iz daljine. Svršavala je u nizu, sve dok se mali nije ukočio, zastenjao i ispružio se preko nje, potpuno ispražnjen.
Začuo se aplauz. Došavši sebi, postidjena, pogledala je prema vratima sobe. Tamo je stajalo sigurno desetak pubertetlija užagrenih očiju. Izgleda da su radili telefoni, da se vest proširila i da se ovde polako skuplja klub klinaca željnih seksa.
Stampedo je počeo pre nego što je stigla da shvati u kakvom se sranju nalazi. Opkolili su je sa svih strana, gurajući se medju sobom, grabeći najbolju poziciju. Prethodni partner je bio prosto svučen sa nje i nije uspela ni da se pobuni, a već se u nju zabadao vreo, ukrućen kurac, željan jebanja. Drugi joj se sjurio u usta, neko joj je uporno stavljao kurac u šaku očekujući valjda da će da mu ga drka, ovako razapeta, a nečija šaka joj je divljački gnječila sisu. Onj koji joj je uleteo medju noge svtšio je već posle nekoliko trzaja i odmah bio odgurnut i zamenjen novim, koji se u njoj zadržao još kraće. Sledeća dvojca se gotovo pobiše izmedju njenih raširenih nogu, i dok su se oni još uvek koškali, nekoliko njih,udruženim snagama, pokuša da je prevrne na stomak, planirajući valjda da je jebu zguza. Pri svemu tome nisu bili mnogo glasni, usredsredjeni na želju da joj se nadju medju nogama, tako da je nečiji odsečan, prilično grub glas, prosto odjeknuo u sobi:
Šta je bre ovo? Orgije?
Na vratima je stajao neki tip od svojih dvadeset pet-šest godina. Oko usana mu je titrao podrugljiv osmeh, ali nije delovao ni malo bezazleno.
Marš napolje, svi!
Klinci su se prosto polomili da poslušaju naredjenje. Mladić poluglasno reče nešto klincu čiji je ovo bio stan i mali joj brzo pridje, uhvati je za ruku i povede u kupatilo:
Sredi se malo – rekao joj je.
Ponovo se oprala, mehanički, prosto kao u transu. Nije imala predstavu koliko ovo sve već traje, možda pola sata, pretpostavila je, ali činilo joj se kao da je danima zarobljena na ovom mestu, na kojem joj se dešavaju stvari koje nije mogla ni da zamisli do pre samo sat vremena. Htela je da se poigraju, da njihovim perverznim razgovorima doda malo materijala, malo neizvesnosti i nagadjanja, a uletela je u pono-košmar. Ko je onaj mladić? Hoće li je on osloboditi? Sumnjala je u to. Oslobodiće je, verovatno, tek pošto i njega primi u sebe.
Dečko ju je čekao pred vratima kupatila i poveo je u dnevnu sobu. Muzika je sada bila stišana, svetlo upaljeno. Onaj mladić je sedeo na trosedu,a preko puta njega, na fotelji, drugi, namršten, zalizane kose.
Ti mali sedi ovde, - mladić pokaza na neku stolučicu. – A ti sedi pored mene.
Ona poslušno sede. Dok se kretala po sobi, zalizani ju je pratio pogledom, a sad joj je uporno zurio medju noge iako ih je ona stisla tako da se ne vide dlačice. Ruke je prekrstila preko grudiju i malo se nagle prema napred, pokušavajući da prikrije što veći deo svog golog tela.
Šta imaš za mene?-uptao je malog.
Skoro sve, fali mi još malo, ali to mogu da ti donesem sutra.- Glas mu je postao piskutav.
Sutra? Nema za tebe sutra.
Za pola sata, evo, za pola sata ću doneti.
Pola sata je mnogo.
Ako odmah krenem, možda stignem i brže...
Sedi!- Presekao je naredbom malog, koji je počeo da ustaje. – Dvadeset minuta. Zovi telefonom, neka ti donesu.
Mali dograbi mobilni i poče da okreće neki broj rukama koje su primetno podrhtavale, a mladiić sad usmeri pažnju na nju.
Šta si ti, neka kurva?
Nisam, silovali su me...
Ko, ove barabe? Kako su te dovukli u stan?
Sama sam došla, ja sam...
Sama si došla, da te siluju? Znači da si luda.
Ne razumeš...
Dobro, dobro, nema veze. Ajde, otkopčaj mi šlic.
Molim te, pusti me, muž me čeka...
Šta sam ti ja rekao?- Glas mu je postao opasno hladan. Gledao ju je u oči, a iz njegovog pogleda je bilo jasno da nije navikao na raspravu.
Brzo je reagovala i hitro mu raskopčala šlic i uz malo truda izvukla odatle već ukrućen kurac. Potom se sagla, uzela ga u usta i počela pažljivo da sisa, blago pomerajući glavu gore-dole.
On se udobnije namesti, ruku prebaci preko nje i poče da se igra njenom sisom. Iz pozadine se čuo histeričan glas malog koji se sa nekim raspravljao.
Sisala je žmureći, pokušavajući da stvar odradi profesionalno, da ga što pre dovede do kraja a da se sama ni malo ne unese u radnju. Nerviralo ju je stiskanje za sisu, a kada je prestao, to je bilo samo da bi joj podigao glavu i naredio joj da mu svuče farmerice.
Požurila je da izvrši zadatak i naumila da nastavi da mu puši klečeći na podu, ali on je podiže i postavi da leži na trosedu, sa glavom na njegovim nogama, a kurcem u ustima. Nije mogla mnogo da pomera glavu, pa se trudila da mu sisa glavić najsenzualnije što je u tom položaju mogla. Sada je, medjutim, bila potpuno izložena pogledu, iako je noge držala stisnute. Ubrzo je osetila njegovu ruku koja je lutala od jedne sise do druge, pa niz stomak do dlačica, pa nazad. Ispitivao ju je prstima milimetar po milimetar. Klizio je niz stomak do pukotine i prstima brljao okolo pri čemu mu je srednji prst svaki put ulazio sve dublje u rupu, a šaka sve jače stiskala za dlakavo, mesnato brdašce. Noje prošlo dugo a ona je počela da vlaži i da, refleksno, opušta i širi noge.
Primetila je da je mahnuo rukom i za trenutak prestala sa sisanjem pokušavajući da vidi koga to doziva, ali je on uhvati za bradu i natera je da nastavi. Ubrzo je shvatila da im se zalizani približio i začula otkopčavanje šlica i svlačenje farmerki. Već sledećeg trenutka njegove su je ruke uhvatile za pregibe nogu i počele da ih šire. Pokušala je da pruži makar simboličan otpor i da ih održi sastavljene i odmah se predala. Nije imalo svrhe opirati se.
Legao je na nju i spretno joj ugurao kurac. Počeo je odmah da je jebe, ni sporo ni polako, metodično joj ga gurajući u pičku. Bio je izdignut iznad nje, oslonjen na ruke i pritiskao ju je samo stomakom. Ona podiže noge, savijajući ih u kolenu i uhvati se za njegove mišićave ruke, počevši istovremeno grublje da sisa kurac njegovog šefa. Gotovo odmah je počela da svršava . Noge su joj se klatile u ritmu jebanja i začula je sebe kako, i pored kurca u ustima, pušta nekontrolisane zvuke. Za trenutak se začudila sama sebi i gotovo odmah odbacila sva pitanja i prepustila se uživanju u dobrom jebanju. Zašto bi samo oni uživali? Sisala je iz sve snage i vrtela dupetom ispod kurca koji ju je dovodio do usijanja. Kada su usta počela da joj se pune spermom ona spremno proguta sadržaj, osećajući da joj se gotovo istovremeno ista stvar sliva i u pičku.
Ubrzo je sve bilo završeno. Šef je odmah izgubio svaki interes za nju, a zalizani joj uslužno pomože da ustane i otprati je do kupatila.
Izašla je obučena i upitno se zagledala u zalizanog.
Mogu li sad da idem?
On samo slegnu ramenima i pokaza joj rukom prema vratima. Nije oklevala. Nije čekala lift, pošla je peške, pokušavajući da ne trči. Zapalila je cigaru i uvežbavala smiren izraz lica.
Gde si do sad?- muž joj je bio van sebe od brige i nervoze.
Uhvatila ga je pod ruku i povela dalje od zgrade.
- Pa ne ide to tako brzo. Znaš, čim sam sela, primetila sam jednog crnomanjastog mladića u suprotnom ćošku. Sedeo je sam i upadljivo me gledao. Čudila sam se kako tako zgodan mladić sedi sam i nisakim ne kontaktira. A on nije skidao oči sa mene.Onda je ustao, prešao preko sobe i seo pored mene. Hoćeš da ti nastavak pričam sada ili kod kuće?


By Axel

Нема коментара:

Постави коментар