субота, 13. август 2011.

PROVOD U KAFIĆUTe smo večeri izašli nešto kasnije i nije nam se išlo u neki od uobičajenih klubova, restorana ili kafića u centru grada. Dok bi smo stigli do tamo i našli mesto za parkiranje, proteklo bi previše vremena. Odlučili smo da potražimo nešto u blizini.
Nismo dugo tražili. Jedva nekoliko kolometara od kuće naišli smo na kafić srednje veličine, sa pristojnim parkingom, i odlučili da tu popijemo par pića i vratimo se nazad. Nešto kao skraćeni izlazak.
Kafić je bio gotovo prazan. U jednom uglu neki par, za jednim stolićem nekoliko mladića i, sada, mi. Kratko smo se konsultovali, atmosfera i muzika su bili pristojni, nedostatak gužve nam se učinio kao prednost – može se tiho pričati i gustirati piće. Zauzeli smo prostrani separe blizu šanka i naručili.
Zadubili smo se u razgovor, ne primećujući kako prolazi vreme. Ispijali smo već drugo piće, pričajući o svemu i svačemu, sve opušteniji, a razgovor je polako poprimao blagu erotsku aromu. Postepeno smo postajali sve naelektrisaniji, znajući da će narasli naboj biti oslobođen kada se vratimo kući.
Zato sam pomislio da je u razgovor dodala perverznu notu kada mi je poverljivo šapnula:
- Nemoj odmah da se okrećeš. Onaj tip je upravo rekao da sam tako jebozovna da bi me rasturio od kurca.
- Zašto da ne? – uzvratio sam, prihvativši novi ton razgovora. Uklapao se u prljave pričice koje smo po nekad umeli da pričamo pre seksa. – Još uvek si sočan komad. Mladići sanjaju o tome da kresnu stariju žensku. Koji je taj?
- Neupadljivo ih osmotri. Onaj sa dužom kosom.
Okrenuo sam se da, navodno, pogledom pronađem kelnera. Zatekao sam ga kako, iza šanka, zuri u moju ženu. Pozvao sam ga pokretom ruke i osmotrio one mladiće. Bilo ih je četvorica. Jedan zaista sa dužom kosom, lepuškast, pored njega jedan nabijeni, sasvim kratko ošišan, i još dvojca pomalo neupadljivih tipova. I svi su gledali u našem pravcu.
- Ovde svi blenu u tebe – konstatovao sam, pomalo uznemiren.
- Pa, rekla sam ti šta je onaj dugokosi upravo rekao.
- A da li bi se ti jebala sa njime? – vratio sam razgovoru perverzan ton.
- Šta ti misliš?
- A kako ja to mogu da znam?
- Pa, recimo da sam se ovlažila kad sam čula šta je rekao.
- Znači, bi?
- Zaključi sam. Dobar je frajer.
Prekinuo nas je dolazak kelnera. Pogledao me je upitno i, učinilo mise, pomalo drsko. Naručio sam još jednu turu, sa neodobravanjem posmatrajaući njegovu tetovažu po rukama i vratu.
Nastavili smo da razlažemo temu, zalazeći u pikantne detalje i podižući seksualni naboj za akciju koja nas je čekala po povratku kući. Da bi našoj maloj prljavoj aferi dodala na uverljivosti, više puta je uputila značajne poglede dugokosom momku, koketno nameštala kosu i zauzimala neki poseban stav pun erotskog značenja, koji samo neke žene umeju da izvedu. Zauzvrat se od momaka za stolom začulo nekoliko sočnih komentara, koje ni ja nisam mogao da ne čujem.
Zaključio sam da je vreme da se čistimo odatle i požurio i nju i sebe sa pićem, pa odjurio do toaleta da pustim vodu pre polaska.
Završivši posao krenuo sam nazad i utvrdio da vrata toaleta ne mogu da se otvore. Gurnuo sam ih malo jače, ali bez efekta. Pogledao sam bravu u potrazi za nekim mehanizmom koji možda treba da pokrenem, ali brava je bila od najobičnijih. Tada sam shvatio da sam zaključan.
Na vratima je bio mali prozorćić. Pogledao sam kroz njega u kafić i ostao sleđen viđenim – u separeu su sa mojom ženom sedeli dugokosi i kratko ošišani, koji su joj nešto živo objašnjavali, našata je ona odgovarala vrteći glavom. Šakama je pokrila lice gotovo do očiju. Preleteo sam pogledom ostatak prostorije i utvrdio da ostala dvojca i dalje sede na svojim mestima, osmehnuti od uva do uva, da je onaj par otišao i da kelner upravo zaključava vrata za njima, a zatim ležerno navlači teške draperije preko prozorskih stakala. Bilo je jasno šta se sprema i da je to očigledno uvežbana i isprobana akcija.
Zalupao sam pesnicom po vratima, na šta je samo ona reagovala, panično me pozvavši po imenu. Zalupao sam još jače, shvatajući usput da vrata nisu samo zaključena nego i nečim blokirana. Ona je pokušala da ustane, ali ju je kratko ošišani grubo povukao nazad, pa odnekud izvukao pištolj koji je visoko podigao, pokazujući ga i meni i njoj. Kelner je pojačao muziku pa ispod šanka izvukao kameru koju je odneo preostaloj dvojci članova bande.
Vratio sam se u toalet tragajući za prozorom ili predmetom koji bih mogao da iskoristim u ovoj situaciji. Dočekali su me samo šuštanje ventilacije i bele pločice po podu i zidovima. Posegnuo sam u džep za mobilnim telefonom i setio se da mi je u jakni, a jakna u separeu.
Grozničavo sam razmišljao šta da učinim, pa se u nedostatku boljih ideja zaleteo na vrata i tresnuo ih ramenom. Jauknuo sam od bola, a vrata se nisu ni mrdnula.
Pogledao sam kroz prozorčić. Moja žena je sada stajala pred ošišanim a on... On se trudio da joj raskpča pantalone.
Nije bila izazovno obučena. Imala je te crne, poluposlovne pantalone, relativno zategnute oko dupeta, koje su se uredno spuštale na crne cipele sa visokom štiklom i elastičnu bluzu, koja je, nažalost, veoma jasno isticala bujnost njenih grudiju. Sa svojih četrdeset pet izgledala je izuzetno poželjno, čak i ovim kreteneima od dvadeset i nešto.
Pantalone su konačni skliznule do članaka. Progutao sam knedlu – ispod njih je imala crne, neprovidne čarape do pola butine i crne čipkaste gaćice. Očigledno je planirala da me dodatno uzbudi kada se kod kuće na brzinu svučemo. Sada je, na moj užas, dodatno nadražila ove majmune, koji su joj uputili ovacije. Kako i ne bi. Gornji deo butina je sevao svojom belinom i oblinom, a ostatak naniže je u tima čarapama bio više nego jasno ocrtan. Njeno poveće, natrćeno dupe je bilo više otkriveno nego skriveno gaćicama koje je imala na sebi. Izgledala je tako jebozovno da prosto nisam mogao da verujem.
Iskoračila je iz pantalona i odmakla se par koraka od separea. Kratko je postojala, nećkajući se i oklevajući, uplašena i posramljena. A onda je počela da se neodlučno njiše u ritmu muzike. Kamermani su je snimali od štikli do crne kose vezane u rep, posebno se zadržavajući na njenim butinama, dupetu i kukovima.
Nije u to ulagala nikakav elan. Iz njenog stava i držanja sam video koliko se stidi, koliko je uznemirena i van sebe – međutim, erotski efekat je svejedno bio postignut. Butine su se trljale jedna o drugu, kukovi i guzovi se izazovno njihali.
Ošišani joj je izgleda komandovao poteze i ubrzo je, oklevajući i upućujući očajne poglede prema meni, počela da zavlači prste u gaćice i da ih, malo po malo, spušta niz dupe i butine. Kada su najzad skliznule na pod ukazala se njena nabubrela, sočna, sveže obrijana ribica.
Neko je tako zagroktao da je nadjačao i muziku.
A ona se i dalje pokretala u svom laganom ritmu, počinjući da svlači bluzu preko glave.
Do skora joj stomak nije bog zna kako izgledao ali su meseci vežbi i aerobika učinili svoje – bio je blago zaobljen, tipično za zrelu ženu, ali čvrst i zategnut.
Kao opčinjen sam zurio u belinu od butina, preko bedara, do stomaka, u belinu njene figure sačinjene od podatnih oblina koje su mamile da budu stiskane i gnječene. Grudnjak je bio u kompletu sa gaćicama, crn i čipkast, i držao je njene, inače više ne tako čvrste sise, naperene na gotovs, sa bradavicama koje su virile iznad čipke.
Vođen svojom sopstvenom logikom, kurac mi se i protiv moje volje bolno ukrutio. Ali, to se nije desilo samo meni.
Ošišani je ustao i jednim potezom svukao i donji deo trenerke i bokserice. Ostao je samo u tesnoj majci i patikama, kurca uperenog u moju ženu. Imao je nešto kraći, ali prilično debeo kurac. Sa užasom sam zurio u njegov masivan, jarko crveni glavić.
Prišao joj je i šakom joj prešao preko slabine i kuka do butine, uživajući u njenoj obloj figuri, pa prste premestio na dupe i blago ga stisnuo. Mišići na ruci su mu poigravali, a imao ih je itekako razvijene. Ne znam kako je to moguće, ali prizor tamnije kože njegove šake na podatnom belilu dupeta moje žene me je toliko uzbudio, da sam se stresao. Istovremeno, srce mi je tuklo kao ludo, a grlo se osušilo tako da sam jedva disao. Bio sam i užasnut i fasciniran. Drhatao sam od besa, samo što nisam svršio na scenu predamnom.
Podigao je ruku i obuhvatio njenu dojku, pa joj povukao bradavicu. Spustio joj je zatim ruku niz stomak, koji se od tog dodira naglo uvukao, i zavukao prste među noge. Ona se ukočila i pogledala prema meni, a on je nastavio da joj radi između nogu i nešto joj govorio. Odmahnula je glavom, a on ju je tad snažno ščepao za bucmastu pičku tako da se trgla. Ponovio joj je naređenje i ona je, kao odgovor, počela da čini sitne ritmičke pokrete kukovima, pažljivo se nabijajući na njegov prst. Onda je spustila šaku na njegov kurac, jedva ga obuhvativši. Počela je da je lagano pomera, pažljivo mu drkajući.
Ubrzo je izvukao prst iz njene pičke i trijumfalno ga podigao u vis – bio je mokar od njenog lučenja.
Poveo ju je do stolića u separeu i naterao da se četvoronoške postavi na njega. Dupe joj je, sad prikazano u svoj svojoj obloj primamljivosti, okrenuo prema snimateljima, a sam otišao sa druge strane, uhvatio je za glavu i bez oklevanja stavio kurac u usta.
Polako joj ga je gurao unutra i napolje. Po njenim obrazima se videlo da svojski sisa, boreći se istovremeno za dah.
Dugokosi, koji je tu sedeo, priži ruku i zavuče joj prste u pičku, tako da se sada, njišući se napred-nazad, nabijala na obe strane. Primetih da gotovo neprimetno uvija kukovima. Znao sam za njenu tajnu želju da se nađe u takvom sendviču i bio sam siguran da se uzbudila.
Međutim ta situacija nije potrajala – ošišani je gotovo nežno povuče sa stolića i natera da mu sedne u krilo, pri čemu mu napeti kurac nakratko očeša njenu pičku, pa je navede da se bokom spusti na klupu, glavom pravo u krilo dugokosog, koji joj odmah smesti svoj kurac u usta. Zatim joj je raskrečio noge, jednu zabacio iza svog vrata a drugu spustio gotovo do poda, tako da joj je sasvim raširena pička stajala opasno blizu njegovog kurca, i počeo da joj prstom draška klitoris.
Ona je spustila ruku na muda dugokosog i počela da ih lagano masira, sisajući mu kurac zatvorenih očiju. Glava joj se lagano kretala gore-dole, noga na vratu ošišanog se blago trzala pri svakom pokretu njegovih prstiju – uživala je, shvatih. A shvatio je i ošišani, spustio joj nogu sa vrata, malo se nagnuo držeći joj butinu i dalje podignutu svojom mišićavom rukom i glatko joj uveo kurac u pičku. Počeo je da je jebe laganim kretnjama, stiskajuči je šakom po stomaku i butini. Njegov debeli kurac joj je u potpunostio ispunio otvor i pri svakom izvlačenju je za sobom povlačio ružičasto meso njenih usmina. Ona se grčevito držala za kurac dugokosog, sisajući ga kao hipnotisana, dok joj se nogha u crnoj čarapi grčila. Očigledno je svršavala.
Ni dvojca jebača nisu dugo izdržala. Ubrzo su je ispunili spermom sa obe strane. Dugokosi se odmah izvukao, a ošišani je još minut ili dva držao u stisku sve dok mu kurac, omlitavevši, nije sam ispao.
Ustala je izbegavajući da pogleda u mom pravcu. Pogledom je potrežila odeću, dok joj se sperma slivala niz butine. Mislim da se iznenadila i više od mene kada se pred njom pojavio kelner, potpuno go, dlakav i tetoviran po celom telu, podignutog kurca.
Gurnuo je nazad na stolić nateravši je da legne na leđa. Skinuo joj je cipele i čarape, stgao grudnjak i naterao je da raširi noge. Krpom joj je obrisao pičku i butine i zastao, posmatrajući je onako golu i raširenu, nadrkavajući kurac.
Ležala je, prostrta po stolu, širom otvorena, i čekala. Kelner je opkoračio stočić i naterao je da podigne noge. Počeo je da šakama prelazi po njima, od butina, preko listova, do stopala, pa nazad, niz unutrašnju stranu butina. Olizao joj je stopalo, pa jezikom nastavio niz članak i list. Zatim joj je savio noge, sagnuo se i uhvatio je za sise. Sise su joj prilično meke, a on ih je gnječio kao testo, poigravao se njima, a u svemu tome se još više sagnuo i počeo da je liže po vratu, pokušavajući da joj ugura jezik i u usta. Ona je to uspešno izbegavala, pa je odustao, uhvatio je za glavu i savivši noge primorao je da u usta primi kurac.
Ugurao joj je glavić, a ona je počela da mu ga sisa, dok se on jedva primetno pomerao napred-nazad. Noge su joj bile prebačene preko njegovih bitina na kojima su se ocrtavali nabrekli mišići i polagano su se klatile. Jednu ruku mu je držala na bedru, a drugom za kurac. Kako su joj noge bile širom razmaknute, obrijana pička se vlažno presijavala, još uvek pomalo otvorena od prethodnog jebanja.
Onda se vratio malo unazad, uhvatio je za listove i veštim manevrom joj ugurao kurac u pičku, jednim sporim pokretom, sve do kraja. Noge joj poleteše u vis. Glasno je zaječala.
Tek sam tad primetio da je muzika prestala.
Počeo je snažno da pumpa. Dlakava muda su udarala po njenom vlažnom dupetu, noge su joj se trzale. Tip je glasno stenjao, a ona ječala, oboje očigledno uživajući u onom što rade. Spustio se na nju, a ona ga je obgrlila i rukama i nogama. Sasvim ju je poklopio, jebući je punom snagom. Onda ju je naglo podigao, uspravivši se i ne skidajući je sa kurca. Šakama ju je držao za guzove i pomerao je gore-dole, noseći je kroz kafić, ne prestajući da je jebe. Njeno oblo, belo telo bilo je kao prilepljeno za njega. Zabacila je glavu, ispuštajući neke meni nepoznate, strastvene zvuke.
Doneo ju je blizu mojih vrata i sa njom se spustio na pod, glavama prema meni. Tek je tad počeo da je stvarno jebe. Zgrabio joj je sise i počeo tako da joj zabija da ju je pomerao po podu, prema meni. Ona je ponovo zabacila glavu, tražeći me pogledom. Gledala je u moje oči dok je mahala nogama kroz vazduh i ječala. Svršavala je u nizu, ne ispuštajući me iz vida.
Tip se najzad zaustavio, nabio se još par puta, ostao neko vreme ukrućen iznad nje, pa je poklopio svojim telom. Ona je spustila noge i ostala da leži pod njim, raširenih ruku, mirna.
Dozvolili su joj najzad da pokupi stvari i pustili je kod mene. Onako gola, ćutke je prošla kraj mene i stala pred ogledalo i lavabo. I ja sam ćutao dok je spirala spermu, praveći bare po podu. Obrisala se, obukla i malo sredila šminku. Onda mi je prišla, uhvatila za ruku i pogledala me u oči:
- Idemo. Nemoj da praviš gluposti.
Izašli smo iz toaleta i prošli kroz kafić, ne gledajući u njih. Vrata su bila otključana. Upalio sam auto i posle nekoliko ulica stao.
- Uživala si.- rekao sam.
- U početku nisam. Bila sam strašno uplašena. Ali posle, jesam.
Gledao sam je. I ona je gledala mene. Zatim mi je otkopčala šlic i izvadila kurac. Još je bio čvrst i veoma vlažan. Umesto komentara samo me je značajno pogledala, sagla glavu i uzela ga u usta. Svršio sam posle dve sekunde, snažno i obilno. Progutala je i rekla:
- Idemo kući. Da nastavimo.
Složio sam se. Svako drugo rešenje bilo bi mnogo lošije.


By Axel

Нема коментара:

Постави коментар