петак, 11. јануар 2013.

KAKO SMO POČELI

  

   Svašta smo prošli u braku – prvih desetak godina svadja, nerazumevanja, ljubomore i strasti, drugih desetak sklada, razumevanja, uživanja jednog u drugom, otvorenosti i, opet, strasti. Onda godine otudjenosti, nerazumevanja, gotovo da smo se razišli.  Pa su se stvari, nekako same od sebe, ponovo sredile – trudili smo se da udovoljimo jedno drugom, da se razumemo i slažemo i to nam je sve bolje polazilo za rukom. Samo je strast nekako bila nedovoljno jaka. Budili smo je na razne načine I uspevali da po nešto vratimo, ali to nije bilo to. Nije to bila ona strast.
   Uspeli smo da vratimo i naše nekadašnje perverzne igre – uvek me je uzbudjivalo kada bi mi pred seks pričala kako bi se jebala sa ovim ili onim, toliko da bih se po nekad prosto tresao od nadraženosti. Sada sam pričao ja, nekako je moja mašta postala  jača, a ona se uzbudjivala više od mene. Nabacivao sam joj da bi, budući da je i u četrdeset devetoj i dalje bila izuzetno poželjna žena, mogla stvarno sa nekim da se potuca, da bi to samo probudilo našu strast i ona je to prihvatala  u priči, pre seksa, ali posle toga bi, kada se seks završi, držala stranu teoriji vernosti i važnosti njenog očuvanja. Nisam smatrao da je pametno da navaljujem i sve je nekako funkcionisalo u sve boljoj atmosferi, ali sa premalo strasti za moj ukus.
   I kada mi se želja najzad ostvarila, ostvarila se na način koji nisam mogao ni da zamislim, potpuno uvrnuto i ni nalik planovima koje sam u mašti pravio.
   Šetali smo tog leta obalom Save, stazicom kroz gustiš i rastinje, već dosta udaljeni od zgrada i asfalta, uživali u toplom danu i opušteno pričali, razmišljajući da u povratku svratimo negde na piće, a potom kući, na seks. Bilo smo raspoloženi na taj način i podosta perverzni, pa smo nabacivali ideje o raznim škakljivim situacijama, na primer, počnemo tu negde u prirodi da se tucamo, a meni spadne pa naidje neko i nastavi gde sam ja stao i sve tako.
   Izbijemo tako u šetnji na neku čistinu i na njoj zateknemo tri srednjoškolca koji sede na oborenom stablu i pijuckaju neko piće. Jedan od njih baš dečko kojem sam ja lično protekle školske godine predavao, mršav, nežan dečko, dugačke kose i lica kao u devojčice. On se zaprepasti videvši  me, mogao je očekivati svašta, samo ne da se njegov bivši profesor pojavi u toj nedodjiji, javi mi se i ponudi nas da sednemo sa njima i podelimo piće. Bi mi to po podosta glupo, ali moja žena smesta prihvati pa i ja zaključih da u tome nema ništa loše.
   I tako smo sedeli sa njima i delili piće, pričajući koješta. Njegovi drugari su bili godinu dana stariji, jedan pomalo tupav i sav u hevi-metal fazonu, a drugi rošav, sportski tip, pomalo drzak i prilično duhovit. Prihvatio sam njihov fazon i ubrzo smo se prilično solidno zezali. Njima dvojci je baš bilo super što sam ja profesor njihovog drugara, odličan fazon. Moja žena se, s druge strane, upustila u ozbiljan, poverljiv razgovor sa mojim bivšim djakom.
   Potrajalo je to, možda i sat vremena, čak me pomalo i uhvatilo piće, a i moju ženu, primetio sam.  Onda ona ustade i reče:
   - Moram da popričam sa Markom, ima neke probleme a ja mogu da ga razumem i posavetujem.
   Pogledao sam je u čudu, a i njegovi drugari. No oni slegnuše ramenima, u fazonu, šta ih se to tiče, a meni žena uputi čudnovat pogled.
   - Prošetaćemo, a ti nas prati, bojim se zmija i kučića.
   Ustao sam ništa ne razumevajući. Oni krenuše stazicom kroz gustiš, a ja za njima, i dalje u čudu. Pratio sam ih na nekom rastojanju, dok su oni pričali i posle nekog vremena moja ga žena napusti i vrati se ka meni.
   - Znaš ono što me nagovaraš već neko vreme?
   - Koje?
   - Koje, koje? Jesi li ti glup? Da se jebem sa drugim.
   - A, to... Pa šta s tim?
   - Ispuniću ti želju.
   - Jebaćeš se ? Sa kime? – glupavo sam je gledao. A onda mi sinu – Sa njime?
   Njen tip muškarca je frajer, mišićav i obdaren, ne nežni, mršavi klinac. Pomislio sam da je poludela.
   - Vidi, neću se baš jebati, ali pušiću mu. Jel ti to dovoljno uzbudljivo?
   Gledao sam je bez reči. Stvarno me zatekla nespremnog. Onda konačno ukapirah šta je rekla i uzbudih se u sekundi. Šta ima veze dal je kurac nekog nabildovanog tipa ili mršavog klinca – imaće tudji kurac u ustima!
   - Ostavila ga je devojka, dečko je ubijen u pojam. Nikad nije imao seks, ovo će mu biti prava uteha. I ti ćeš biti zadovoljan, a i meni se to radi. Posle možemo kući da se rasturimo od jebanja – pravdala mi se. Sve se to uklapalo u njezin način razmišljanja – uvek je bila slaba prema ostavljenim mladićima, a sa druge strane sebe smatrala bogomdanom da teši, izvodi na pravi put i tome slično. Iako se radilo o zaprepašćujućoj ideji, nekako mi se sve učinilo potpuno razumljivo.
   - Slažem se. – požurih, da se ne predomisli.
   Sada ih pustih da malo više odmaknu, da klinac pomisli da sam ih ostavio, da ne bude napet. Izgubih im se iz vida, prateći ih po sluhu, cepteći od uzbudjenja, ne verujući da se to dešava. Posle nekog vremena ukapirah da su skrenuli sa staze. Našli su malu, zaklonjenu čistinu kojoj se tiho približih, pazeći da me ne primete.
   - Profesor bi me ubio – začuh dečka, shvatajući da je njemu tek sad rekla šta planira.
   - Ne svidjam ti se?
   - Ne, ne, svidjate mi se, super izgledate, ali vi ste profesorova žena...
   - Ne brini ti za to.
   Jednim potezom je svukla suknju, ostavši samo u majci i gaćicama. Njene sočne bele noge mi se učiniše privlačnijim nego ikad. Promešala je svojim popriličnim, oblim dupetom.
   - Ne svidja ti se ovo?
   - S..svidja mi se – dečko zamuca.
   - Hoćeš da pipneš?
   Oklevao je sekund, a onda joj prišao sa ledja i pomazio je po dupetu. Ona se blago istrći, a on joj svuče gaćice na butine i uhvato je čvršće za belo meso dupeta. Stiskao ju je šakama dok je ona polako mešala. Ruka mu zadje izmedju njenih nogu, na šta ona gotovo poskoči.
    - Bezobrazan si...
    - Ali...Mislio sam... – glas mu uplašeno zadrhta, a ona se okrenu ka njemu, uhvati ga za ruku i sama je uvede medju svoje noge, ovaj put spreda.
   - Jesi li držao nekad pičku u ruci?
   - N... nisam
   - I... Kakav je osećaj?
   - Super. – gledao je u svoju šaku koja je poslovala po njenoj dlakavoj pički. – Vruća je i... vlažna. – dopunio je izjavu.
   Ona se dokopa njegovih farmerica i poče da ga otkopčava, pa mu onda jednim potezom svuče i farmerice i gaćice. One mu spadoše do članaka mršavih nogu obraslih retkom dlakom. Kurac mu je stršao ukrućen, na gore, dugačak i tanak, sa sitnim glavićem koji je izvirio iz kožice.
   Uhvatila ge je jednom rukom za muda, a drugom za kurac i počela lagano da ga mazi, dok je on nju još uvek trljao izmedju nogu. Stajali su tako, jedno prema drugom i drkali se uzajamno, moja žena i moj bivši djak. Meni kurac samo što nije eksplodirao.
   Onda ona čučnu i uze mu kurac u usta. Poče senzualno da mu sisa,a to je stvarno umela dobro da radi i već posle desetak sekundi klinac se ukruti, uhvati je za glavu i poče da joj zabija, svršavajući. Pokušala je da se izmakne, nije volela spermu u ustima, ali je klinac nije puštao, izlivajući seme koje je ko zna koliko dugo skupljao.
   Najzad se ispraznio i ona okrete glavu pa brže-bolje ispljunu ono što nije progutala. Još uvek ga je držala za kurac čučeći pred njim. Gledao sam celu scenu ne trepćući. Mislim da mi se svaki detalj trajno urezao u pamćenje – njeno veliko, belo dupe, gole, raširene butine, njena šaka kako stiska kurac koji polako omekšava. Bio sam u transu i zato nisam ni primetio da isto to posmatra još neko – Markov rošavi drug koji nas je izgleda pratio i poprištu prišao sa druge strane. Sada je istupio pred njih i bez okolišanja zatražio istu uslugu i za sebe.
   Moja ga je žena, i dalje čučeći i držeći kurac, ćutke posmatrala, očigledno razmišljajući kako da postupi. Zatim je slegnula ramenima.
   - Što da ne – kratko je odgovorila i ustala. Stajala je pred njim sa gaćicama na pola butina, pružajući mu pogled na šumicu izmedju nogu. Dečko brzo odmota ćebence koje je stiskao ispod miške i prostre ga na travu i lišće.
   - Dodji ovde, udobnije je – pozvao je otkopčavajući i brzo spuštajući farmerice i bokserice, već u sledećoj sekundi izlazeći iz njih i stupajući na ćebence. Budža mu je stajala uspravno i pretstavljala je dobar primerak popriličnog, debelog kurca. Seo je na ćebence, raširenih nogu i moja žena mu priđe, leže na stomak i uze ukrućenu stvar u šaku.
   Lagano je pomerala šaku gore-dola, našta se on izvi od uzbuđenja.
   - Uzmi ga... Uzmi ga u usta – zastenjao je.
   Ona spusti glavu u njegovo krilo i liznu mali i šiljat glavić kojim se budža završavala, pa ga usisa i poče polako da sisa. Gledao sam kako joj se glava polako pomera, dok je lagano klatila nogama sa papučama na stopalima, a dupe joj se sporo ljuljuškalo.
   Dečko nije skrivao uzbuđenje, roktao je i groktao pa, pogledavši svog druga kome se kurac ponovo ukrutio, izneo predlog:
   - Marko, što je ne naguziš dok mi puši?
   Moja žena brže-bolje ispusti kurac iz usta:
   - Neću da se jebem – izjavila je.
   - Zašto? Pa tvoj muž sigurno ne bi imao ništa protiv. Šta kažete, profesore?
   Shvativši da smo provaljeni, probih se kroz granje i stisnutog grla potvrdih.
   - Nemam, nemam ništa protiv.
   Moja žena okrete glavu koliko je mogla da bi mi uputila značajan pogled, ali sam ja video samo njene prste kako obuhvataju veliki kurac koji se presijava od njene pljuvačke i znao sam da veoma želim da je vidim na leđima, raširenih nogu između kojih ulazi i izlazi tvrd kurac. Ponovo potvrdih:
   - Jebi je, slobodno.
   Marko, sav crven u licu, poslušno priđe mojoj ženi i kleknu iza nje, a ona mi ponovo uputi značajan pogled, ali se ipak pridiže na kolena i naguzi. Marko joj se primače i pokuša da joj uđe. Nespretno je pomerao mršavim dupetom tražeći otvor, dok ju je grčevito stiskao za bokove. Stajao sam pozadi i video samo njegove tanke i jedva nešto maljave noge izmedju njenih belih, oblih listova i ružičastih peta sa kojih su spale papuče. Pokretao se nesigurno i trzavo sve dok se izmedju njegovih nogu ne pojavi njena šaka koja ga uhvati za kurac i navede na pravo mesto. On cimnu i sjuri joj se svom dužinom, našta ona ciknu, ispuštajući debeli kurac iz usta.
   - Polako! Ne tako, sporije!
   On poslušno uspori i poče da se lagano pomera napred-nazad, i dalje joj čvrsto stiskajući bokove. Iz pozicije u kojoj sam bio nisam mnogo video ali nisam ni morao – predamnom je bila nataknuta na ražanj od kurčeva, i spreda i otpozadi i očigledno je uživala, budući da su joj se butine tresle a stopala svaki čas trzala na gore. Marko, medjutim, neizdrža dugo – uvidjavno ga izvuče i ponovo svrši trljajući se o njenu zadnjicu.
   Njegov drugar istog časa preuze inicijativu, prevrnu je na leđa i leže preko nje, iz prve pogodivši glavićem već raširenu i željnu pičku. Poče da joj sporo uvlači budžu, na šta ona raširi noge, podigavši stopala visoko. Skroz ju je prekrio svojim telom, samo su njene bele noge štrčale. Hipnotisano sam gledao kako joj kurčina malo po malo ulazi, vrlo pažljivo i polako, povlačeći se za po koji centimetar nazad, da bi ponovo napredovala, sve dok joj nije skroz ušao, naslonivši nabrekla muda na njene guzove.
   A onda je počeo da je gusla, napred-nazad, unutra pa napolje, metodično, u sporom ritmu koji se postepeno pojačavao – mali je već bio iskusan jebač i natenane ju je obrađivao, ispunjavajući je svojim vrelim mesom, tako da sam je uskoro začuo kako ispušta prigušene sladostrasne jauke, što joj se samnom odavno nije dogodilo. Nesvesno je širila noge i mahala njima kroz vreo vazduh, pičke nabodene na debelu, tvrdu kurčinu. Niz guzove koji su se tresli joj je procuri pičkin sok, uzbudila se do maksimuma i jebala se kao da ništa sem toga nije važno.
   Sasvim ju je prekrio svojim telom, samo su joj raširene noge virile ispod njega i video se samo mali deo njenog dupeta po kojem je metodično šljapkao mudima. Mišići na njegovim bubuljičavim leđima su se ritmički grčili dok ju je svojski obrađivao, a ona ga je grabila noktima za ta leđa dok je svršavala trzajući nogama.
   Nije dugo izdržao – počeo je da je nabada trzavim pokretima, a onda krenuo da je puni spermom. Meni to ni u snu ne bi dozvolila, bojeći se da ne zakači pod stare dane, ali sada kao da nije hajala za to – naprotiv, podbadala ga je petama upirući u njegovo debelo meso i terala ga da nastavi da je bode iako se ispraznio i počeo da mlitavi. Kada mu je sasvim spao, pustila ga je da se podigne sa nje pa pozvala Marka da nastavi.
   On je, naravno, ponovo bio spreman – ugnezdio se među njene noge i bez problema joj uterao svoj dugački kurčić, odmah počevši da je jebe u brzom ritmu. Gledao sam kako joj njegova surlica klizi unutra i napolje i ne mogavši više da izdržim, kleknuh pored njene glave i stavih joj kurac u usta.
   Primila ga je gotovo zahvalno – očigledno da joj se osladilo da bude jebana na sve načine. Počela je da mi sisa grčevito, ponovo svršavajući i ja krenuh da joj štrcam spermu u usta, gotovo gubeći svest od uzbudjenja.
   Marko ju je nabo još nekoliko puta, a onda se i on iscedio u nju i jebanju dođe kraj.
   Do kuće nismo razmenili sve u svemu desetak reči. Jer, sve je bilo jasno, nije se imalo šta komentarisati. Samo smo se kresnuli još tri puta dovevši se do potpune isceđeneosti.
   I naš se život nastavio u sve boljem i boljem fazonu, samo što se sada i strast vratila na svoje mesto.

By Axel
  


Нема коментара:

Постави коментар