понедељак, 26. новембар 2012.

MOJA ŽELJA I MOJA ŽENA

Sve sam činio i nisam uspevao.Noćima bi mi srce lupalo kao da hoće da iskoči iz grudi.Disao sam isprekidano dok sam sklopljenih očiju zamišljao moju Zanu dobro navučenu na tuđ kurac.Tada, u tami noći bi mi se ređale pred očima slike  njenih dugih i vitkih nogu, tako raskrečenih da sam mogao da prebrojim svaku dlaku njenog raspičja umršenih sa dlakama meni nepoznatog muškarca. A one duge, kovrdžave, sjajne i rosne.Počinju smeđe paperjasto, tanke i kratke sa strana purpurne rupice, što je tako čvrsto stisnuta i oko međice koja deli dva otvora. Retko su proširene i sa unutrašnjih strana glatkih butina, i tu kao da se zlate. Odatle gušće, crnje i duže pokrivaju raspuklu breskvicu. Bože, dve oble i nabubrele usmine, puna ih šaka.Dlake po njima najduže i najkovrdžavije, skrivaju dve mesnate,sjajne i ružičaste latice s krajeva slepljene, a po sredini rascvetale u pupoljak.Tako zevaju kao da hoće u se i dubinu poroka da usisaju sve kurčeve sveta.I one što su crni i dugi sa nabreklim krvnim žilama, i one bele i debele….i one sa pečurkastim glavama i one…
Šumoviti trougao se pruža uz prepone i završava ispod glatkog i ravnog stomaka. Zamišljao sam kako iz njene pičkice curi sok strasti. Prvo curi niz dlačice, pa onda s unutrašnjih strana butina, klize i svetlucaju kapi njene pohote, njene strasti. A onda joj se približava moćan, crn, u luk napet kurac. Dug i isprepletan venama. Glava mu izdužena i dosta šira od tela. Vidim kako mrsi dlačice i tako ih ugura u pupoljak od latica.Nestaje prvo glava, a onda i celo telo. Kurac ulazi i izlazi iz moje čupavice. Ona ga obavila i ponekad šljapne od zadovoljstva. A kad “crni” mlohav ispadne iz nje, za njim se izliva bela i gusta sperma.Tiho i lagano.Izvire nekako stidljivo iz raširene pice, sliva se niz međicu i zađe u guzu. A onda vidim sebe kako nabijam kurac u nju. Zalazim međ butine moje žene nabrekla kurca i guram ga u vrelo i mokro.Pička joj sva klizava, vlažna i sočna. Tad obično svršim. Bljune sperma iz mog, do bola napetog, kurca i prospe se po stomaku i grudima sve do pod grlom.Tek tada mi se smiri srce, prodišem sporije i opuštam se. Okrenem se za Zanom, obgrlim je i utonem u san.Ona se samo promeškolji i nastavi da spava.
Zamišljao sam je kako putuje sama, kako se muška ruka zavlači pod njenu kratku suknju među butine… kako se vozimo  autom duž obale mora u smiraj dana dok joj se vetar igra providnom, laganom haljinicom otkrivajući joj bedra,… kako joj ruka autostopera sa zadnjeg sedišta miluje bujne sise. Noćima sam maštao kako sa drugim muškarcem tucam moju Zanu.
Sve ove snove sam prepričavao Zani. Pritom bi mi glas drhtao od uzbuđenja.Ruke bi se tresle na njenom stomaku i svršavao bi, činimi se , beskrajno dugo. U početku je Zana odbijala da sluša ove moje priče, nije htela da čuje za njih. Čak se ljutila, govorila mi da je ne gnjavim nečim što ona neće. Kasnije je shvatila koliko me uzbuđuje ovo nagovaranje da se potuca sa drugim. Stoga, da mi ne bi zakidala na uzbuđenju, na moje reči i nagovaranja se samo zagonetno smeškala, što bi ja tumačio kao njeno pristajanje. Pritom bi svršavao u nju neverovatno srećan i ushićen. Punio bi je a da ne znam odakle mi toliko sperme. I ona bi se tada od naleta strasti približavala “zoni sumraka”. A kada bi se vratila iz transa hladno bi mi odbrusila da je ne interesuje tucanje s drugim. Govorila bi mi da je niko drugi osim mene ne interesujei.
Tražio sam da se oblači izazovno, da koketira i to je činila. Nadao sam se da će neko biti uporan u udvaranju i da će mu se podati, da će nekog  tako izazvati da je maltene siluje. Fotografisao sam je nagu te je njena pica desetak puta objavljena u “Pan erotici” u konkursu za “Naj picu”. No, ništa. Zana nije dala nikom drugom pičke.
Jednog vrelog popodneva na morskoj plaži, među mnoštvom dečurlije, starih i mladih, baba i deda, vitkih i debelih, lepih i manje lepih muškaraca i žena, među mnoštvom trbatih ljudi i mladih pastuva, mazao sam Zani telo kremom da ne izgori na suncu. Oko nas se prže dremljivo na suncu ili pljuskaju u moru.Retko ko u koga i da gleda. Zana navikla da njeno telo i erotizam izlažem tuđim pogledima, da mi to pričinjava zadovoljstvo, predala se mom milovanju. Lagano je mažem od peta uz listove, uz unutrašnje strane butina, zavlačim jojprste pod usku traku “tange” i čeprkam po pici dok leži na stomaku. U gole guzove utrljavam kremu i mazim ih.Tražim da se prevrne na ledja pa joj mažem lice, vrat, grudi koje vadim iz brusa, kao da nikog nema u blizini. Prvo jednu namažem i izmazi, pa je vratim u korpu gornjeg dela kupaćeg kostima. Onda mažem drugu, zavlačim ruku u kostim pa kao nehotično odozdo je izvadim na slobodu.Vratim i nju, pa onda i onako usku tkaninu skupim po breteli u usku traku koja samo pokriva nabubrele bradavice. Razmazujem kremu po stomaku, kružim oko struka i pupka. Zategnuta koža se sjaji. Obilazim pored “tange” te mažem butine. A onda sa strane zavučem prste pod “tangu” i mažem pičku. Ko hoće, može lepo da vidi šta radim. Zana, iznenađena tolikom mojom drskošću, stisne butine, ali je moj odlučan pokret natera da odustane od namere da mi isitsne ruku iz međunožja. Ja, ustreptao, kurac mi se lomi u gaćicama. Prstima milujem, mažem kremom usmine pičke, i kao zasmeta mi “tanga” te je prekrenem na jednu stranu. Bljesne crnilom pola pičke. Zasjaje se masne dlake. Zana se naglo uspravi i došapne mi da nema smisla to što radim. Shvatam njen stid te vadim ruku iz njenog međunožja, ali ne propustim da prst umočim u vrelu sluzavost pičke.
Tek tada primetim na 5-6 metara, u vodi ispred nas stoji “cipov” od svojih 18-19 godina i blentavo nas posmatra. Voda mu se talasa tik ispod međunožja. Talas se vrati sa šljunkovitog žala i zapljusne mu kurac koji pokriva šakama. Nije ni svestan da ga stišće. Misli da je u vodi i da se to ne vidi. Kurac mu naduo kupaće gaćice. Pogrbio se, savio u luk i glavićem zario ka dupetu.Debelo mu u gaćama kao prut parizera. Tako napet srozao gaćice te iz njih izviruju guste i smeđe dlake, jedine na glatkom i dežmekastom telu.Usta mu poluotvorena i samo što ne pocuri iz njih.Krupne zelenkaste oči netremice zure u Zanino međunožje, tamo gde se uska tkanina “tange” zavukla između usmina pičke.Sa smeđe, skoro do glave ošišane kose, slivaju se morske kapi, pa niz bikovski vrat i grudi, te se svetlucaju na bakarnoj koži.
Gurnem Zanu laktom i glavom cimnem ka “cipovu” pokazujući joj ga.Ona pogleda u njegovom pravcu i valjda duže zadrža pogled na njemu ne shvatajući zašto joj ga pokazujem. ”Cipov” ustrepta, obori pogled, počučnu u vodu i okrete se od nas. Tako zagazi dublje u vodu i poče da se udaljuje od nas. Sad znam zašto sam ga pozvao, ali tada je to došlo bez mog razmišljanja, nešto kao nagon.
-Momak!
On se okrete k nama.
-Dođi da te nešto pitam!- i počeh grozničavo razmišljati šta da mu kažem.
On izadje iz vode i ubrzo njegova nas senka poklopi. Visok i debeljuškast. Kurac mu spao ali i onako mlohav kroz gaćice deluje impozantno.
-Koliko je sati?-spasih se videvši mu sat na ruci.
On nešto nerazgovetno odgovori što ja ne razumeh. Kad shvati da ga ne razumem, pruži mi ruku i pokaza sat. Tad shvatih da momak ima govornu manu.
Kad pomisli da je dovoljno držao ruku pred mojim nosem, okrenu se da pođe. Uhvatim ga za ruku i zadržim.Kažem mu da sedne i on kao dete sede pored nas. Ispitujem ga a on mi odgovara potvrdno klimanjem glave i odrečno odmahivanjem. Saznajem da je sa kontinenta i da nešto radi tu na moru. U školu nije išao više od 8 razreda baš zbog govorne mane, tj. nemogućnosti govora.
Predvečerje je i odjedanput kupim stvari. Zana me prati. Polazimo a ja pozivam momka sa nama. Zana me pita šta će nam on, a već zna odgovor. Protivi se a ne sme da se ljuti na plaži. Usteže se da ide, a opet je blam da pravi scenu. Mene boli kurac šta će ko da misli. Rešio sam da prvi put u životu Zanu podelim sa drugim, da je jebem zajedno s drugim muškarcem.
Dok idemo ka hotelu guram Zanu između nas dvojice. Pribijam je k njemu. Obgrlim je i milujem po kuku, guzovima i s preda po stomaku. Po koji put prstima dohvatim i pičku i zađem prstom preko tkanine između usmina. Sve to činim tako da to “cipov” vidi.
Sedimo na terasi i večeramo pijuckajući. Čekam noć da momka krišom provedem pored recepcije.Već sam smislio način. Zana će pre u sobu a njemu ću objasniti kad ona ode, kako da uđe u sobu sa terase kad ja zazovem recepcionara na ulicu.
I Zana se primirila, nekako privikla na prisustvo momka. Više ne zapitkuje:” šta će ti on, šta ćeš s njim..”
Momak se opustio, nakon večere ispije dva piva. Ja od treme ne mogu da jedem. Zana se zaplamsala u licu. Stalno skriva sise pod  gornji deo kupaćeg kostima, no kako se pokrene one samo što ne ispadnu iz korpi. Izbegava da pogleda budućeg jebača. Ja ga drhtavim glasom zapitkujem: ima li devojku, kakva je, pa na kraju i je li šta jebao do sada. On, ruku na srce, nedorastao ovakvoj situaciji,  zamuca da nešto kaže, ali shvati da ga neću razumeti pa nesigurno klimnu glavom i tako potvrdno odgovori. Ne verujem mu te se smeškam. I on se smeška, ali upornim klimanjem glavom tvrdi da jeste. A možda i jeste..pomislih.
-Hoćeš li nju da jebeš?-pitam ga iznenada i pokažem na Zanu.
Zastade mu gutljaj u grlu, vrati čašu drhtavom rukom na sto i nešto promrmlja nalik na:
-Ihh..
Pogleda u Zanu i odrečno odmahnu glavom.
Zana mi šapuće:
-Neću…šta ti je?
Ona shvata da je došlo jednom da mora i hoće i to da uradi, ali se opire zadnjom snagom, poslednjim atomima svoje volje i svog shvatanja vernosti i morala.
-Ne boj se, vidiš da te neće - kažem joj šaljivo, a time hoću maloi sujetu da joj povredim.
Tajac. Znam da je vreme. Zana odlazi pre nas. Zovem konobara te plaćam račun.U sobi nas čekaju dva spojena kreveta.
Zana se istuširala i obukla renesansnu haljinu od tkanu od tankog pamuka. Volim da u njoj izlazi jer se prozire, a naročito se vide gaćice.
Svlačim svoje gaćice kao da “cipov” nije tu. Šaljivo guram i njega u kupatilo. On kao da je to i čekao pa se svuče.  Telo mu krupno…koža napeta na mišićima a ima i salca na stomaku. Nigde dlačice na telu osim na glavi i u međunožju. A među nogama mu visi kao najdeblja kobasica. Riđe mu dlake uokviruju kurac. Kesa s jajima nekako čvrsta i ne visi. Jaja mu se podigla ka korenu kurca. Onako mlitav mu kurac mlati svakim njegovim pokretom. Zarozala mu se kožica te glavić izgleda još moćnije od tela kurca.
Sam peni sapunom po sebi i dugo se pere odugovlačeći jebačinu. Valjda se uplašio.
Zana nam dodaje kroz otvorena vrata peškir, ali samo pruža ruku u kupatilo. Hvatam je za ruku i uvlačim u kupatilo.Zbunjeni su oboje. Sve sa haljinom podvlačim je pod mlaz vode. Grlim je i ljubim dok joj voda natapa haljinu,  a onda je slepi za telo. Izroni kroz haljinu sva lepota njenog tela. U početku me gura, brani se od poljubaca, a onda odjednom klone u mom zagrljaju. Ophrva i nju uzbuđenje. Zna da se odbraniti ne može, a i zašto bi. Prepusti nam se…Dok je grlim i zadižem mokru haljinu da bi je svukao, osetih da me uhvati rukom za kurac. Krajičkom oka uhvatih joj pogled na “cipovu” i njegovom međunožju.On zuri u Zanino otkriveno dupe koje se lepo vidi kroz kotonske gaćice. Glavom pozovem junošu da pristupi tik uz nas dvoje.
Rukom uzmem Zaninu šaku te je prinesem njgovom kurcu. Ona raširi prste i šaku spusti na njega. ”Cipov” se trže kao oparen i zagrli nas oboje. Zagnjuri lice u Zanin vrat i sisa ga. Ruku mu s mog ramena prenesem na Zaninu sisu. Odmaknem se tek toliko da Zani svučem haljinu načisto. Pritom vidim kako joj prsti blago stišću njegov kurac. Prvi put to čini nekom drugom, a on, u njenoj šaci narastao do prskanja. Nabubrio i stremi put plafona. Sjaji mu se baršunasta kožica na glaviću svojim rumenilom. Zategla se pa sjakti. Po njemu žile vena. Kako ga Zanini presti stegnu, žile još više nabreknu. Glava kurca kao paradajz, velika i sjajna. Jurnula krv u nju pa se kožica napela kao dečiji balon. Veličanstveni prizor. Sa svojih 22-23cm kurac “cipova”pozamašno prelazi iznad pupka.
Mokra haljina osta ispod tuša. Rosna Zanina koža klizi našim naručjima. Šaka “cipova” samo pokriva Zaninu sisu dok drugom rukom samo pridržava njeno telo dok ga ja nosim ka krevetu. Sise joj se ljuljuškaju, stomak giba dok sneno leži nauznak na mojim rukama. Ispod crnih čipkastih gaćica izviruju kovrdže. Desnom me rukom obgrlila oko vrata a iz leve ne ispušta kurčinu “cipova”. On drhtavim prstima uhvatio gaćice za gornju ivicu -hoće da ih svuče s nje. A one tesne, mokre i ne ide mu lako.U mom naručju Zana se vrpolji, podiže guzu u vis, pokušava da mu olakša skidanje gaćica. Pobednički se osmehujem i šapnem joj na uvo:
-Kurvo…
Prvi put se nije naljutila na ove reči.
-Jesam,… tvoja sam kurva - uzvrati mi drhtavim glasom ne otvarajući oči.Pritom trzajući i nimalo ritmično nadrkava momku kurac.
Spuštam je na krevet ,a ona i dalje drži “cipovljevu” batinu. Vuče ga za sobom. On se saginje nad Zanom. Čim je spustim na postelju Zana se vrdnu dupetom ka momku onako raskrečenih nogu savijenih u kolenima. ”Cipov” razume ovu njenu kretnju te se ushiti, ušeprtlja, plaši se da ona ne promeni odluku, te odusta da joj smakne gaćice. Cimnu ih te popucaše te ih on izvuče ispod Zane. Zasjaji se crna pička otekla i rosna. Kovrdže se slepile uz finu kožicu usmina i zasecaju pupoljak od malih usmina koje izviruju izmedju velikih. A one, podrhtavaju, šire se, zjape. Hvataju ono čega još medju njima nema.  Zani se mišići podno trbuha grče, talasi se prenose preko butina do guzova te se smeđa rupica među njima ritmično stiska i opušta. Pritom pička svaki put zevne, zadrhte joj latice od usmina i opuste se. Zaiskrile kapi na njenom ulazu. Zana joj privlači moćan kurac. Vučen za kurac “cipov” zalazi na kolenima  Zani između nogu.Kad joj bude sasvim blizu Zana mu trgnu kurac nadole. Crveni glavić prekliza niz klitoris, duž njegovog vretena. Kad stigne na vrh “kliće”, ona ga protrlja levo-desno, pa hitro, jedva primetnim pokretom spusti maloniže. Mili bože,  kakva lepota! Latice od usmina se raširile još više i obujmiše polovinu glavčine. Zalepiše se usmine za njega i one ga zarobiše nekakvim ne vidljivim silama.
Tu Zani ruka zastade.Telo joj se izvi u luk podižući guzu u vis. Rukom povlači klip u sebe. ”Cipov” je ili ne razume, ili se nije udobno ugnezdio, te Zanini mišići ne izdržaše.
“..pade ponovo na postelju.Ne otvarajući oči drugom rukom pipa po postelji sebi oko glave - traži jastuk i mene. Ja se ukočio od lepote prizora. Kurac me boli u šaci. Stiskam ga , lomim što izaziva i slatke trnce. Kad ne napipa ni jastuk ni mene, Zana me zove da joj pridržim telo dok se ne natakne na kurčinu. Pritom hitro odiže dupe od postelje. Znam, ovako se uvek jebe. Stoga joj brzo podvlačim jastuk pod guzu. On tanak, pa im spajanje na njemu opet ne uspe. Njeno krhko telo ne izdrža u izdignutom luku u vazduhu. Stoga se cima u vis, izdiže. Pokreti joj grčeviti. Momak ne zna da treba da je uhvati za bokove i zadrži u vazduhu dok je ne natakne na kurac.. On, zažmureo i izvio telo glave zabačene nauznak.
Šakama uhvatim Zanu za guzove i pridržim je visoko izdignutu u luku iznad postelje. Vidim kad joj licem preleti titraj zadovoljstva. Konačno velika glava  “cipovljevog” kurca nesta u njenoj pičkici. Oseti i on njenu unutrašnjost, vrelu vlažnost i skliskost, te poče da joj ga nabija dublje. Moćno telo kurčine razmiče usmine i gura ih u stranu. Vuče za sobom crnr kovrdže u ponor njihove zajedničke strasti. Klip zamiče između ružičastih latica, kao da uranja u sjajan, mesnat pupoljak egzotičnog cveta. Otud se još hitrije vrati, još sjajniji od sokova Zanine pičke, da bi se odmah strmoglavio u nju. Mlati glavom levo-desno. Kosa joj umršena na licu. Samo stopalima dodiruje postelju, te temenom glave i ponekad vratom.Telo joj se trza, ise sudaraju i pređu u ravnomerno talasanje. Crveni mu nokti paraju leđa. Zana diže prvo jednu, pa onda i drugu nogu i skrsti ih “cipovu” na leđima.Sva se nabola na njegov kurac. Petama ga pritiska na leđa ne bi li joj ugurao još koji milimetar kurca.. On nema više šta da joj da. Gde joj stade onoliko čudo. I ja imam pozamašan kurac, ali uvek kad joj dodirnem glavićem grlić materice, trgla bi se od bola.
I dalje joj šakama pridržavam guzu i pritom je milujem..Prsti mi vlažni, osećam kako curi iz pičke njen sok. Po neki put mi prsti dotaknu i nabreklu kurčinu. Napipam otvor guze i kružim prstom oko njega. To je natera da se još više uzvrpolji, grči i trza. Navukla se do kraja i više nema na šta. Nozdrve širi ko kobila - hvata vazduh. Šumno i isprekidano diše. Lagano, sasvim lagano pritiskam prstom u guzu.Zana tad zaječa i poče da se stresa u mojim šakama. Osećam kako prstenasti mišić popusta i uguram joj prst unutar.
Na kurcu “cipova” pička već klapi. Beličasti prstenovi od sluzi i sperme slažu se u korenu kurca. Ovo njihovo spajanje, ova lepota trajala je za mene čitavu večnost, a u stvari nije trajala ni pun minut. Po sluzi na kurcu ubeđen sam da su oboje svršiliali se ne razdvajaju. Nastavljaju igru istom žestinom. U šake mi se iz Zanine pičke cedi otegnuto i belo. Junoša je svršio a kurac mu nije splasnuo. Koliko poznajem Zanu i ona je svršila. Kad svrši, obično tone u san. Ovaj put se samo na kratko primirila, da bi odmah zatim prihvatila žestok ritam “cipova”. Međunožja im se sudaraju, dlačice mrse,pička šljapka. U šakama mi se Zanini guzovi vrte u krug, prelomi se u struku pa krene strelovito naviše. Međunožja im se sudare, prsnu iskre znoja, a onda se još brže prelomi nadole - lomi mu kurac. Tako nekoliko puta, pa zastane u najvišem luku priljubljena pučkom uz njegovo međunožje. Stoji tako - meni se čini čitavu večnost. Telo joj se svaka 2-3 sekunda strese - jasno vidim kad joj telom preleti grč, svaki trzaj prati njen jecaj. Momak ne vadeći kurac  ni za milimetar gura u nju i tako joj nesvesno trlja kliću. Svaki čas mu se grče guzovi. Po drugiput lije u nju svoje seme.
A onda mu glava klonu pored njene. I ona opusti telo ipadne mi na šake. Iz nje ispadne mlohava kurčina. Sav vlažan i beličast klati se nad njom.Još ih spaja samo tanka svetlucava nit koja kreće s vrha njegovog glavića i gubi se u njenoj unutrašnjosti. Na kraju se teleso prevali pored nje. Zana izpruži noge držeći ih i dalje raskrečene. Mazno se protrže i potraži me snenim pogledom. Zna da uživam u prizoru i zato mi se takva izlaže pogledu. Hvata me za kosu i privlači k sebi.Opirem se - hoću da uživam, da gledam tu “lepotu poroka”. Butine joj široko razmaknute, još uvek znojne podrhtavaju s vremena na vreme. Pička me mami purpurnom dubinom. Prethodno razmaknute debelim kurcem, usmine podrhtavaju svakom Zaninom kretnjom. Rosa se kori po njima i dlačicama. Unutar, u naborma pičke belasa se “sapunica” od njenih sokova. Iz dubine se ukaza i potočić sperme. Lagano ističe ka izlazu i kad mu se primače posta nabujaliji.I zliva se i puni otvor guze. Bele guste kapi u neprekidnom nizu još me više pale. Kakav osećaj: iz tvoje žene istače neštot uđe. Tamo gde sam ja carevao ostavio je svoju strast neko drugi. Svoj kurac usmeravam u tu lepotu. Tek što nisam ušao a tresem se. Baš tad glava “cipova” zađe medju Snežanine noge. Poljubi joj picu usisavajući joj usnama usmine. Nisam ni primetio kad je navukao gaće. Odlazi k vratimanešto govoreći i što niko ne može razumeti. Za njim se vrata zalupiše.
Ja gursam kurac u vrelinu svoje Zane. A tako je vrelo u njoj, mokro, klizavo, sluzavo, mekano. Zana me grli i nežno ljubi. Njoj je dosta i ovaj put ću samo ja svršiti. Namah mi slatko krenu i takvu slast i strast ne mogu opisati. Izlio sam konačno svoju želju u nju. Kad bi mogao, ceo bi se zavukao u njenu tako sluzavu, toplu i mekanu pičkicu. Od tada nam je daleko lepše kad se jebemo. Povremeno su i drugi parovi s nama. U ovoj priči sam samo detalje inspirativnije izlagao. Istinita je.

R A D M I L

1 коментар:

 1. Анониман22. март 2013. 13:09

  Znam ,da ima nas koji zelimo da nam neko jebe zenu,ama u ovoj prici ima dosta nelogicnosti.
  Licno, podrzavam ove ljude.Ne znam zashto neko osudjuje neciji nacin zivota.Ove price mogu da komentarishu samo oni koji mogu da svate autore ovih prica,kako i nas podrzvaca tih autora.
  Ljudi,pa i ja zelim da mi neko jebe zenu,mi smo vec to radili,ja sam mnogo pomogao da dodje do toga,bilo nam je lepo,a zelim da se opet desi,razume se ako se i zeni svidja da to uradi.
  Ja ne osudjujem homosexualce,ne osudujem ni one koji cine incest,sa majkom ,sestrom ili sa drugom rodjakom.
  Mislim da treba da osatvimo da svako zivi kako se njemu svidja,a mislim da ima nas dosta koji rado bi dozvolili ,pa cak i pomogli ,da
  mu neko jebe zenu.
  Izvinete za jezicke greshke,pishem na jezik koji ne vladam dobro.

  ОдговориИзбриши